• Ons team

  Wat kan je van ons verwachten?

  Energie

  De dagen van CrossOver zijn intensief. Ons hoofddoel: je verlaat geestelijk energiek en geïnspireerd de CrossOverArena. Dat begint bij ons: we zorgen dat we zelf uitgerust, energiek en geïnspireerd zijn, en dat we lekker in ons vel zitten.

  Steeds verbeteren & vernieuwen

  Laten we het iedere keer beter maken! Bij elke CrossOver willen we continu weten wat we doen, hoe we aan de verwachtingen voldoen en hoe we die kunnen overtreffen. Hoe kan je beter leren? Hoe kan je beter samenwerken? Hoe kan ik mijzelf verbeteren? We doen daar graag onderzoek naar en passen nieuwe inzichten meteen toe. Dat vinden we leuk en geeft ons energie.

  Persoonlijk contact

  Mensen zijn geen robots. CrossOver is geen machine. Het is altijd anders. CrossOver hangt af van de mensen die meedoen. Iedereen ontwikkelt zich op een andere manier. We waarderen de mensen in en om CrossOver: bijv. de deelnemers, de hosting partner en de kantinemedewerker. Nu CrossOver snel groeit willen we dat die persoonlijke aandacht blijft.

  Betrouwbaar/goed geregeld

  We doen altijd wat we beloven. We verkopen geen sh*t, je kan er 100% vanuit gaan dat je krijgt waarvoor je betaalt. En als er een keer iets mis gaat, dan pakken we het meteen op. We zijn eerlijk en open over wat we doen.

 • Programmamanager

  Marlous houdt van organiseren en schakelen. Bij CrossOver communiceert en regelt ze alle trajecten van A tot Z voor uiteenlopende doelgroepen, op diverse locaties en altijd met een verschillend team. Met een marketing en communicatie achtergrond biedt ze CrossOver ook expertise op deze fronten en vormt ze een spin in het web voor de online en offline uitingen. Ze streeft ernaar om samen met iedereen elke keer weer een top dag neer te zetten en de trajecten te blijven optimaliseren.

   

  Teamcoach

  Wat Spencer beweegt is het verbinden van idealisme en pragmatisme. Spencer studeerde cum laude af aan Oxford waar hij vooral leerde dat presteren op hoog niveau alleen kan wanneer er naast aandacht voor de uitkomst, ook voldoende aandacht is voor de mens en het proces. Sindsdien werkt hij als organisatieadviseur, spreker en facilitator op het gebied van innovatie, positieve psychologie en mindfulness. Dit doet hij voor zowel grote organisaties als PwC en VGZ als kleinere sociale ondernemingen als Fairphone en Toms Shoes. Tevens is Spencer medeoprichter en bestuurder van Collaction, het eerste ‘crowdactingplatform’ ter wereld. Spencer houdt van mensen en ideeën daarom voelt hij zich bij CrossOver helemaal thuis.

  Partner

  Josje richtte samen met Bernold CrossOver op. Ze is een echte ondernemer, maar heeft ook in de academische wereld haar sporen verdiend: na de studies politicologie en geschiedenis promoveerde ze in de geschiedwetenschap. Josje geeft in het ondernemerspanel op BNR Nieuwsradio regelmatig haar mening over de actualiteit.

  Teamcoach

  Nienke zet zich met plezier in voor projecten die bijdragen aan maatschappelijke innovatie. In haar werk bij Nederland Cares brengt ze bedrijven en young professionals in contact met kwetsbare stadsgenoten en helpt ze bedrijven bij de uitvoering van hun MVO-beleid. Ze gelooft in de kracht van de ontmoeting: samen maken we de maatschappij mooier en klaar voor de toekomst. Nienke organiseert en begeleidt projecten die bedrijfsleven, onderwijs en maatschappij met elkaar verbinden.

  Teamcoach

  Pieter krijgt energie als doelen behaald worden, projecten tot ontwikkeling komen en het hele team betrokken is bij het realiseren van resultaten. Als zelfstandig organisatieadviseur, partner in de organisatie Verbetervermogen en Organisatieontwikkelaar bij Hollandia Infra, begeleidt hij verscheidene individuen, teams en bedrijven bij (verbeter)trajecten. De grondgedachte hierbij is dat organisaties en individuen continu een proces van ontdekken, doen en verbeteren doorlopen. Pieter streeft ernaar om het concept ‘verbeteren’ zodanig te wortelen in organisaties dat een solide basis wordt gelegd voor continue verdere groei en ontwikkeling.

  Teamcoach

  Charlotte wordt enthousiast wanneer zij mensen kan begeleiden om samen te werken, kennis te delen en tot innovaties te komen. Vanuit haar achtergrond in psychologie en bedrijfskundige antropologie kan zij snel schakelen tussen verschillende perspectieven en meedenken in teamprocessen om te helpen bij het definiëren van een probleemstelling of vraag. Ook heeft zij een grote interesse op het gebied van (digitale) technologieën en houdt zij zich bezig met de vraag hoe deze in te zetten voor samenwerking en probleemoplossingen.
   

  Partner

  Bernold heeft samen met Josje CrossOver opgericht. Bernold heeft een academische achtergrond in Europees Recht en Technische Bestuurskunde, hij promoveert naast zijn werk voor CrossOver op het thema Cybersecurity.

  Carine Lacor

  Teamcoach

  Carine verdeelt haar tijd tussen het maken van radioprogramma’s voor NPO Radio 4 en het werkzaam zijn als loopbaancoach en trainer. Ook maakt ze graag tentoonstellingen, als het even kan vanuit haar achtergrond als historicus. De afwisseling houdt haar scherp en geïnspireerd, en van al deze bezigheden krijgt ze bergen energie. Omdat het gaat over verhalen, die mensen aan elkaar of aan zichzelf vertellen. Carine gaat met die verhalen aan de slag. Zodat er verbinding ontstaat - en persoonlijke groei. Op betrokken, creatieve en vrolijke wijze zorgt ze ervoor dat mensen niet alleen vertellen, maar ook in beweging komen.

  Foto: HP van Velthoven

  Teamcoach

  Anne zet haar capaciteiten als acteur, trainer en coach op veel verschillende terreinen in. Ze heeft haar eigen theatergezelschap Gehring en Ketelaars waarmee ze zowel nationaal als internationaal optreedt. Daarnaast ontsteekt ze regelmatig een Artistic Fire in bedrijven (o.a. bij de Gemeente Amsterdam en de Haagse Hogeschool) en begeleidt ze kunstenaars in het concretiseren van hun droom. Ze luistert, geeft vorm en verbindt.

  Teamcoach

  Victorine heeft zowel een bèta als artistieke achtergrond, en combineert analytisch met creatieve werkwijzen om tot innovatieve oplossingen te komen. In de Nationale DenkTank richtte ze zich op de toekomst van werk. Nu werkt ze als innovatie-filosoof, coach en adviseur en geeft interactieve lezingen over de toekomst. Vanaf jonge leeftijd was ze gek op sci-fi, geboeid door de manier waarop technologie en mens elkaar beïnvloeden. Victorine wordt hierbij gedreven door nieuwsgierigheid en een hart voor mensen. Voor haar start de toekomst bij de verbeelding en het verkennen van mogelijkheden in het hier en nu. Het besef dat je zelf invloed hebt staat hierbij centraal: samen ontwerpen we de wereld.

  Wouter de Jong

  Workshoptrainer

  Na een verleden, als jurist en acteur, ondersteunt Wouter de Jong tegenwoordig anderen meer uit het leven te halen als trainer en coach. Met zijn trainingsbedrijf Mindgym helpt De Jong mensen mentaal fit te worden, beter te presteren en meer plezier in werk en leven te ervaren. Zijn expertises zijn mindfulness en (on)bewuste beïnvloeding. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker en consultant. Zijn kracht ligt in zijn open, speelse en doordringende aanpak. Eind december komt zijn boek uit: ‘Mindgym, sportschool voor je geest’ (uitgever: Maven Publishing)

  Amber Teterissa

  Workshoptrainer

  Amber Teterissa werkt als trainer en coach voor verschillende bedrijven in binnen en buitenland. Wat haar kenmerkt is haar energie, openheid en haar drive om mensen in hun kracht te zetten.

  Ze heeft lang voor televisie gewerkt, toneelschool in Londen gedaan, ze regisseert en speelt momenteel huiskamervoorstellingen. De opgedane kennis en ervaring zet zij ook in tijdens haar werkzaamheden als trainer en coach.

  Karlijn Hoozemans

  Designer

  Karlijn verzorgt de graphics & design van de uitingen van CrossOver. Ze heeft onder andere de huisstijl, het logo en zelfs de naam van het BeAllSafeplatform bedacht. Karlijn is snel, slim, creatief en prettig in de omgang.

  Job Cohen

  Lid Raad van Advies

  Job Cohen was burgemeester van Amsterdam en politiek leider van de PvdA. Momenteel is hij o.a. voorzitter van Cedris, de branchevereniging voor werkgelegenheid en reïntegratie. Hij onderschrijft het doel van CrossOver om mensen en organisaties in CrossOver met elkaar te verbinden en geeft CrossOver daarom graag advies.

  Jasper Mutsaerts

  Lid Raad van Advies

  Jasper werkte eerst bij McKinsey&Company alvorens hij zijn eigen reisorganisatie opzette: Bohemian Birds. Missie: mensen helpen hun bucket list te legen. Mensen verbinden, dat is de kracht van Jasper, en daarom adviseert hij ook CrossOver.

  Tijmen Klein Bronsvoort

  Lid Raad van Advies

  Tijmen Klein Bronsvoort is Senior Associate bij het gerenommeerde advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek. Zijn expertise ligt op het gebied van Corporate Governance, Mergers & Acquisitions en Private Equity. Hij voorziet CrossOver van advies waar nodig.

  Harald Tepper

  Lid Raad van Advies

  Harald Tepper is de mede-oprichter van de Nationale DenkTank. Hierna werkte hij bij McKinsey&Company en Nederlands Forensisch Instituut. Harald heeft een passie om kruisbestuiving tussen personen en organisaties en verbindt zich daarom ook graag aan CrossOver.

  Monique Nobelen

  Lid Raad van Advies

  Monique Nobelen heeft diverse leidinggevende HRM functies gehad bij verschillende organisaties, waaronder Interpolis, Ordina en TNO. Ze werkt nu als HRM Business Manager bij Alliander.

  Bob de Waard

  Financieel manager

  Bob ondersteunt CrossOver bij de financiële en juridische zaken. In beide disciplines heeft hij recent diploma's behaald aan de Erasmus Universiteit. Daarnaast heeft hij als drijvende kracht achter I Tech Youth Rotterdam ervaren hoe leuk en inspirerend het is om verschillende partijen bij elkaar te brengen om zich in te zetten voor jeugd en techniek in Rotterdam-Zuid.

 • Contact

  Heb je nog andere vragen? Neem contact met ons op, of kom langs in Amsterdam!

  Linnaeusstraat 2C, 1092 CK Amsterdam
  9.00-18.30
  + 31 6 29 020 538
All Posts
×