• WAT DOEN WIJ?

  In 2030 hebben we in Nederland de Slimste Handen ter wereld. Wij zijn ervan overtuigd dat juist technische vakmensen nodig zijn bij de energietransitie, vergrijzing, zorg en woningtekort. Onze missie daarbinnen is verbinden. Verbinden van expertise, verbinden van organisaties en het verbinden van de taal van branche-organisaties, werkvloer en HR. Denk hierbij aan de TechCrossOver, de verkiezing 'De Slimste Handen van Nederland', en de Talentenscan.

   

  HOE? CROSSOVER KERNWAARDEN:

  We brengen energie bij zowel vakmensen als CEO's

  We zijn verzot op feedback

  Betrouwbaar & goed geregeld

 • WIE ZIJN WIJ? EVEN VOORSTELLEN

  Event & Marketingmanager

  Marlous houdt van organiseren en schakelen. Bij CrossOver communiceert en regelt ze alle trajecten van A tot Z voor uiteenlopende doelgroepen, op diverse locaties en altijd met een verschillend team. Met een marketing en communicatie achtergrond biedt ze CrossOver ook expertise op deze fronten en vormt ze een spin in het web voor de online en offline uitingen. Ze streeft ernaar om samen met iedereen elke keer weer een topdag neer te zetten en de trajecten te blijven optimaliseren.

   

  Actieonderzoeker & Teamcoach

  Itzél wordt er enthousiast van om mensen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Ze is geïnteresseerd in anderen en wil en kan de ander echt zien, als professional en als mens. Ze is nuchter, pragmatisch, gedegen en to-the-point. In haar vrije tijd zet ze zich in als bestuurslid van een volleybalvereniging. Inhoudelijk heeft Itzél haar sporen verdiend als Onderwijswetenschapper en docent bij de Universiteit Utrecht waar zij onder andere onderzoek deed naar leven lang leren van professionals, professionele ruimte en leren in (interdisciplinaire) samenwerkingen. Zij schreef artikelen, sprak op congressen, gaf colleges en begeleidde studenten en docenten.

   

  Actieonderzoeker & Groeimotor

  Rachelle zet zich graag in om impactvolle leerervaringen voor zoveel mogelijk individuen en organisaties toegankelijk te maken. Als actie-onderzoeker en groeimotor bij CrossOver streeft zij deze missie na. Dit doet zij vanuit haar achtergrond in Psychologie en Educational Sciences. Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en enthousiasme werkt zij graag in co-creatie met de doelgroep om samen tot een zo passend mogelijke oplossing te komen; want geen één organisatie, cultuur of individu is hetzelfde. Ze maakt graag gebruik van vernieuwende manieren van werken. De Learning Hackathon die zij jaarlijks organiseert om een boost te geven aan een maatschappelijke uitdaging is daar een goed voorbeeld van.

   

  Directeur

  Josje richtte samen met Bernold CrossOver op. Tijdens de Nationale DenkTank in 2011 werkten ze samen aan het thema ''Maak Werk van de Toekomst'' en drie jaar later startte het eerste CrossOvertraject. Josje is een echte ondernemer, maar heeft ook in de academische wereld haar sporen verdiend: na de studies politicologie en geschiedenis promoveerde ze in de geschiedwetenschap. Josje geeft in het ondernemerspanel op BNR Nieuwsradio regelmatig haar mening over actualiteiten.

  Mede-oprichter

  Bernold leerde mede-oprichtster Josje kennen tijdens de Nationale DenkTank in 2011. Ze presenteerden het onderzoek ''Maak Werk van de Toekomst'' voor de WENB en WWB, waarna het balletje ging rollen. Bernold heeft een academische achtergrond in Europees Recht en Technische Bestuurskunde. Hij is in juli 2018 gepromoveerd op het thema cybersecurity.

  Trajectbegeleider & Teamcoach

  Anne zet haar capaciteiten als acteur, trainer en coach op veel verschillende terreinen in. Ze heeft haar eigen theatergezelschap Gehring en Ketelaars waarmee ze zowel nationaal als internationaal optreedt. Daarnaast ontsteekt ze regelmatig een Artistic Fire in bedrijven (o.a. bij de Gemeente Amsterdam en de Haagse Hogeschool) en begeleidt ze kunstenaars in het concretiseren van hun droom. Ze luistert, geeft vorm en verbindt.

  Teamcoach

  Maartje heeft vanuit haar achtergrond als documentairemaker en docent op de Hogeschool Utrecht een scherp oog voor wat mensen beweegt en welke persoonlijke hindernissen ze daarbij te overwinnen hebben. Geholpen door aanstekelijk enthousiasme, een gezonde dosis humor en oprechte interesse en betrokkenheid helpt zij in haar werk mensen om te zien waar ze goed in zijn en te ontwikkelen wat beter kan. Zij gaat daarbij liever niet te werk als expert die de kennis overdraagt, maar gaat samen op onderzoek uit, daarbij ook zichzelf bevragend. Maartje houdt ervan om creatieve leervormen te bedenken waardoor je uit je comfortzone moet stappen en echt aan de slag moet, om op die manier zoveel mogelijk ervaringsgericht te leren en te ontdekken. Je mag haar wakker maken om samen vanuit niets iets bedenken en dan ook nog echt te realiseren.

  Teamcoach

  Victorine heeft zowel een bèta als artistieke achtergrond en combineert analytische en creatieve werkwijzen om tot innovatieve oplossingen te komen. In de Nationale DenkTank richtte ze zich op de toekomst van werk. Nu werkt ze als innovatie-filosoof, coach en adviseur en geeft interactieve lezingen over de toekomst. Vanaf jonge leeftijd was ze gek op sci-fi en geboeid door de manier waarop technologie en mens elkaar beïnvloeden. Victorine wordt hierbij gedreven door nieuwsgierigheid en een hart voor mensen. Voor haar start de toekomst bij de verbeelding en het verkennen van mogelijkheden in het hier en nu. Het besef dat je zelf invloed hebt staat hierbij centraal: samen ontwerpen we de wereld.

  Teamcoach

  Annette is journalist, presentator en fotograaf. De afgelopen acht jaar presenteerde ze verschillende programma’s bij BNR Nieuwsradio. In BNR Zakendoen sprak ze dagelijks met ondernemers, managers en politici over economie, de beurs, het bedrijfsleven en ondernemen. Ze is nieuwsgierig en verdiept zich graag in verschillende onderwerpen. Ze is oprecht geïnteresseerd en heeft een geduldig oor, maar kan niet tegen bullshit. Tegenwoordig maakt ze podcasts en treedt ze op als dagvoorzitter en moderator tijdens events. Ze vindt het leuk om mensen te coachen en geeft ook mediatrainingen. Als ze niet praat, kijkt ze het liefst door de lens van haar fotocamera. Haar eerste groepsexpositie vond deze zomer plaats in Londen.

  Teamcoach

  Uiteindelijk verschilt iedereen in de basis niet zoveel van elkaar; iedereen wil zo vaak mogelijk de beste versie van zichzelf zijn. Maar wat is de beste versie van jezelf? En wat kan je doen om er voor te zorgen dat je dit zo vaak mogelijk bent?

  Hier houdt Stefan zich vooral mee bezig. Bij zichzelf, en bij anderen. De zoektocht gaat alle kanten op, met vallen en opstaan, maar komt altijd terug bij de persoon zelf. Dit doet hij in verschillende rollen (trainer, coach, facilitator) op verschillende plekken en bij verschillende bedrijven. Om hier afwisseling in te houden blijft hij geïnspireerd, en blijft de vraag elke keer weer anders beantwoord worden.

  Trainer

  Ninouk werkt sinds een aantal jaar als zelfstandig trainer en coach, zowel binnen organisaties als met particulieren. Haar primaire doel daarbij is dat mensen weer het gevoel hebben dat ze leven in plaats van alleen maar overleven. Mensen waarderen haar om haar enthousiasme, empathie en luisterend vermogen, waardoor ze zich veilig en vertrouwd voelen. Haar kracht om snel tot de kern te komen en mensen in contact te laten komen met hun werkelijke gevoel, maakt dat cliënten of teams de nodige stappen kunnen zetten om te voelen wat ze werkelijk willen en daarnaar te leren handelen.

  Lid Raad van Advies

  Hans Biesheuvel groeide op in een ondernemersgezin. Eind jaren ’80 koos hij eveneens voor het ondernemerschap en startte een technische groothandel. Dit werd later met de door zijn overgrootvader opgerichte onderneming, de Biesheuvel Groep. In 2000 verkocht Hans de groep en werd directeur-eigenaar van PGZ International om vervolgens in 2011 de functie van voorzitter MKB Nederland te bekleden. In 2013 nam hij afscheid van deze functie om samen met Mirjam Bink ONL voor Ondernemers op te richten. Hier zet hij zich vanaf het begin met hart en ziel in om de stem van ondernemers beter te laten horen en de brug te slaan naar de politiek. Vanuit zijn diverse expertise voorziet hij CrossOver in advies.

  Job Cohen

  Lid Raad van Advies

  Job Cohen was burgemeester van Amsterdam en politiek leider van de PvdA. Momenteel is hij o.a. voorzitter van Cedris, de branchevereniging voor werkgelegenheid en reïntegratie. Hij onderschrijft het doel van CrossOver om mensen en organisaties via CrossOvers met elkaar te verbinden en geeft CrossOver daarom graag advies.

  Mayke van Keep

  Lid Raad van Advies

  Mayke van Keep richtte samen met haar zusje Sybrig in 2007 De Issuemakers op; een communicatieadviesbureau dat organisaties die maatschappelijke impact hebben of willen maken adviseert en ondersteunt. Naast haar rol als managing partner is zij vooral actief op het gebied van issues maken, maatschappelijke agendering, positionering, stakeholdermanagement, persbenadering en crisiscommunicatie. Ze staat bekend om haar creativiteit, sterk analytisch vermogen, onverwoestbare energie en positieve insteek. Ze is voortdurend op zoek naar nieuwe insights en uitdagingen en in 2017 en 2018 heeft zij zelfs een plek verworven op de prestigieuze TheNextWoman100 lijst. Ze brengt graag mensen met elkaar in contact en heeft een passie voor maatschappelijke impact. Dit maakt dan ook dat ze graag advies geeft aan CrossOver.

  Linde Gonggrijp

  Lid Raad van Advies

  Na een carrière van verschillende directiefuncties bij o.a. FNV Zelfstandigen en het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), is Linde Gonggrijp momenteel D66 Kandidaat Statenlid Noord-Holland. Ze richt zich op het realiseren van innovatieve resultaten met maatschappelijke impact op basis van inhoudelijke analyses en sociale rechtvaardigheid. Ze heeft er plezier in heldere lijnen uit te zetten en in samenwerking nieuwe initiatieven te ontplooien. Haar passie om een actieve en inhoudelijke bijdrage te leveren aan de discussie rondom de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt sluit goed aan bij de werkzaamheden van CrossOver en daarom verleent zij ons dan ook graag van advies.

  Tijmen Klein Bronsvoort

  Lid Raad van Advies

  Tijmen Klein Bronsvoort is Senior Associate bij het gerenommeerde advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek. Zijn expertise ligt op het gebied van Corporate Governance, Mergers & Acquisitions en Private Equity. Hij voorziet CrossOver van advies waar nodig.

  Harald Tepper

  Lid Raad van Advies

  Harald Tepper is mede-oprichter van de Nationale DenkTank. Hierna werkte hij bij McKinsey & Company en het Nederlands Forensisch Instituut. Harald heeft een passie voor kruisbestuiving tussen personen en organisaties en verbindt zich daarom ook graag aan CrossOver.

All Posts
×