• Even voorstellen..

  Programmamanager

  Marlous houdt van organiseren en schakelen. Bij CrossOver communiceert en regelt ze alle trajecten van A tot Z voor uiteenlopende doelgroepen, op diverse locaties en altijd met een verschillend team. Met een marketing en communicatie achtergrond biedt ze CrossOver ook expertise op deze fronten en vormt ze een spin in het web voor de online en offline uitingen. Ze streeft ernaar om samen met iedereen elke keer weer een topdag neer te zetten en de trajecten te blijven optimaliseren.

   

  Directeur

  Josje richtte samen met Bernold CrossOver op. Tijdens de Nationale DenkTank in 2011 werkten ze samen aan het thema ''Maak Werk van de Toekomst'' en drie jaar later startte het eerste CrossOvertraject. Josje is een echte ondernemer, maar heeft ook in de academische wereld haar sporen verdiend: na de studies politicologie en geschiedenis promoveerde ze in de geschiedwetenschap. Josje geeft in het ondernemerspanel op BNR Nieuwsradio regelmatig haar mening over actualiteiten.

  Teamcoach

  Anne zet haar capaciteiten als acteur, trainer en coach op veel verschillende terreinen in. Ze heeft haar eigen theatergezelschap Gehring en Ketelaars waarmee ze zowel nationaal als internationaal optreedt. Daarnaast ontsteekt ze regelmatig een Artistic Fire in bedrijven (o.a. bij de Gemeente Amsterdam en de Haagse Hogeschool) en begeleidt ze kunstenaars in het concretiseren van hun droom. Ze luistert, geeft vorm en verbindt.

  Teamcoach

  Agaath is een echte verbinder die snel een vertrouwensband opbouwt en positieve energie uitstraalt. Door het stellen van prikkelende vragen stimuleert ze je om in beweging te komen en je talenten optimaal in te zetten. Als zelfstandige begeleidt zij individuen, teams en organisaties bij verander-vraagstukken. Door haar ervaring als leidinggevende, trainer en adviseur, bevat haar rugzak een hoop verrassende combinaties die ze graag inzet. Zo wordt kennis van (lean) procesontwikkeling gecombineerd met aandacht voor persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling.

   

  Boyd Welsink

  Teamcoach

  Boyd wordt gedreven door het verlangen om denkkaders en patronen te doorbreken op zoek naar praktische inzichten voor het alledaagse leven. Hij heeft een diepe belangstelling voor filosofie, sport, muziek, creativiteit, menselijk gedrag, natuur en het leggen van verbanden die deze afzonderlijke disciplines overstijgen. Als creatief strateeg, spreker en facilitator weet hij op een persoonlijke, associatieve en bevlogen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet.

  Teamcoach

  Victorine heeft zowel een bèta als artistieke achtergrond en combineert analytische en creatieve werkwijzen om tot innovatieve oplossingen te komen. In de Nationale DenkTank richtte ze zich op de toekomst van werk. Nu werkt ze als innovatie-filosoof, coach en adviseur en geeft interactieve lezingen over de toekomst. Vanaf jonge leeftijd was ze gek op sci-fi en geboeid door de manier waarop technologie en mens elkaar beïnvloeden. Victorine wordt hierbij gedreven door nieuwsgierigheid en een hart voor mensen. Voor haar start de toekomst bij de verbeelding en het verkennen van mogelijkheden in het hier en nu. Het besef dat je zelf invloed hebt staat hierbij centraal: samen ontwerpen we de wereld.

  Teamcoach

  Annette is journalist, presentator en fotograaf. De afgelopen acht jaar presenteerde ze verschillende programma’s bij BNR Nieuwsradio. In BNR Zakendoen sprak ze dagelijks met ondernemers, managers en politici over economie, de beurs, het bedrijfsleven en ondernemen. Ze is nieuwsgierig en verdiept zich graag in verschillende onderwerpen. Ze is oprecht geïnteresseerd en heeft een geduldig oor, maar kan niet tegen bullshit. Tegenwoordig maakt ze podcasts en treedt ze op als dagvoorzitter en moderator tijdens events. Ze vindt het leuk om mensen te coachen en geeft ook mediatrainingen. Als ze niet praat, kijkt ze het liefst door de lens van haar fotocamera. Haar eerste groepsexpositie vond deze zomer plaats in Londen.

  Teamcoach & Actieonderzoeker

  Esther is (bijna gepromoveerd) hersenwetenschapper in de psychiatrie. Daarnaast heeft ze ervaring als docent en adviseur in het (lager, middelbaar en hoger) onderwijs en is ze bestuurslid bij de Nationale DenkTank. Ze wil mensen graag helpen zich persoonlijk verder te ontwikkelen. Ze heeft als missie om kennis over het brein, menselijk gedrag, stress, geluk en psychiatrische stoornissen dichter bij de maatschappij te brengen. Esther combineert deze missie met een grote passie voor filosofie, cultuur, yoga, toneel en dans.

  Lena Hartog

  Actieonderzoeker

  Lena is afgestudeerd sociologe en zet haar onderzoekskills graag in voor een eerlijke en duurzame economie. In de Nationale Denktank verkende ze de impact van technologische ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Nu doet ze als zelfstandige onderzoek voor o.a. de technische industrie en faciliteert ze groepsgesprekken voor werknemers. Naast arbeidsmarktvraagstukken zet ze zich graag in voor de strijd tegen klimaatverandering. Dit doet ze door mensen aan te sporen minder te vliegen met CollAction, door de eerste Nederlandse VN jongerenklimaatconferentie LCOY te organiseren en door bestuurslid bij Fossielvrij Nederland te zijn.

  Marloes Schreuder Goedheijt

  Training & Research Assistant

  Na een bachelor Psychologie en een muziekopleiding in Londen doet Marloes nu de master Coaching & Vitality in Organisations. Met haar rol als voorzitter tijdens haar bestuursjaar bij Solve Consulting Amsterdam heeft zij al de nodige ervaring in teamcoaching opgedaan. Het is voor haar de mooiste uitdaging die er is om mensen te coachen in hun zoektocht naar wat er voor hen echt toe doet. Ze stelt graag de juiste vragen om mensen zo zelf de eerste stappen te laten formuleren op hun weg naar meer geluk binnen hun werk en persoonlijke leven. Als je met Marloes in gesprek bent heeft ze de volle aandacht, werkt ze vanuit jouw kracht en kan ze snel tot de kern komen.

  Trainer

  Ninouk werkt sinds een aantal jaar als zelfstandig trainer en coach, zowel binnen organisaties als met particulieren. Haar primaire doel daarbij is dat mensen weer het gevoel hebben dat ze leven in plaats van alleen maar overleven. Mensen waarderen haar om haar enthousiasme, empathie en luisterend vermogen, waardoor ze zich veilig en vertrouwd voelen. Haar kracht om snel tot de kern te komen en mensen in contact te laten komen met hun werkelijke gevoel, maakt dat cliënten of teams de nodige stappen kunnen zetten om te voelen wat ze werkelijk willen en daarnaar te leren handelen.

  Mede-oprichter

  Bernold leerde mede-oprichtster Josje kennen tijdens de Nationale DenkTank in 2011. Ze presenteerden het onderzoek ''Maak Werk van de Toekomst'' voor de WENB en WWB, waarna het balletje ging rollen. Bernold heeft een academische achtergrond in Europees Recht en Technische Bestuurskunde. Hij is in juli 2018 gepromoveerd op het thema cybersecurity.

  Job Cohen

  Lid Raad van Advies

  Job Cohen was burgemeester van Amsterdam en politiek leider van de PvdA. Momenteel is hij o.a. voorzitter van Cedris, de branchevereniging voor werkgelegenheid en reïntegratie. Hij onderschrijft het doel van CrossOver om mensen en organisaties via CrossOvers met elkaar te verbinden en geeft CrossOver daarom graag advies.

  Mayke van Keep

  Lid Raad van Advies

  Mayke van Keep richtte samen met haar zusje Sybrig in 2007 De Issuemakers op; een communicatieadviesbureau dat organisaties die maatschappelijke impact hebben of willen maken adviseert en ondersteunt. Naast haar rol als managing partner is zij vooral actief op het gebied van issues maken, maatschappelijke agendering, positionering, stakeholdermanagement, persbenadering en crisiscommunicatie. Ze staat bekend om haar creativiteit, sterk analytisch vermogen, onverwoestbare energie en positieve insteek. Ze is voortdurend op zoek naar nieuwe insights en uitdagingen en in 2017 en 2018 heeft zij zelfs een plek verworven op de prestigieuze TheNextWoman100 lijst. Ze brengt graag mensen met elkaar in contact en heeft een passie voor maatschappelijke impact. Dit maakt dan ook dat ze graag advies geeft aan CrossOver.

  Linde Gonggrijp

  Lid Raad van Advies

  Na een carrière van verschillende directiefuncties bij o.a. FNV Zelfstandigen en het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), is Linde Gonggrijp momenteel D66 Kandidaat Statenlid Noord-Holland. Ze richt zich op het realiseren van innovatieve resultaten met maatschappelijke impact op basis van inhoudelijke analyses en sociale rechtvaardigheid. Ze heeft er plezier in heldere lijnen uit te zetten en in samenwerking nieuwe initiatieven te ontplooien. Haar passie om een actieve en inhoudelijke bijdrage te leveren aan de discussie rondom de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt sluit goed aan bij de werkzaamheden van CrossOver en daarom verleent zij ons dan ook graag van advies.

  Tijmen Klein Bronsvoort

  Lid Raad van Advies

  Tijmen Klein Bronsvoort is Senior Associate bij het gerenommeerde advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek. Zijn expertise ligt op het gebied van Corporate Governance, Mergers & Acquisitions en Private Equity. Hij voorziet CrossOver van advies waar nodig.

  Harald Tepper

  Lid Raad van Advies

  Harald Tepper is mede-oprichter van de Nationale DenkTank. Hierna werkte hij bij McKinsey & Company en het Nederlands Forensisch Instituut. Harald heeft een passie voor kruisbestuiving tussen personen en organisaties en verbindt zich daarom ook graag aan CrossOver.

All Posts
×