• Onze kernwaarden:

  We zijn betrouwbaar

  We brengen energie

  We werken effectief

 • Even voorstellen:

  Josje Damsma

  Directeur

  Josje richtte samen met Bernold CrossOver op. Tijdens de Nationale DenkTank in 2011 werkten ze samen aan het thema ''Maak Werk van de Toekomst'' en drie jaar later startte het eerste CrossOvertraject. Josje is een echte ondernemer, maar heeft ook in de academische wereld haar sporen verdiend: na de studies politicologie en geschiedenis promoveerde ze in de geschiedwetenschap. Josje geeft in het ondernemerspanel op BNR Nieuwsradio regelmatig haar mening over actualiteiten.

  Sanne van den Brink

  Projectleider, actie-onderzoeker & teamcoach

  Sanne zoekt met bouwstenen de samenhang wat leidt tot groei en bloei. Ze wil graag mensen een lichter en leuker leven geven en wil dit bij CrossOver ook voor elkaar krijgen. Door Sanne haar empathie, sociale vermogen en enthousiasme zal ze snel kunnen binden met technische vakmensen. Ze ronde 6 jaar geleden haar studie HBO verpleegkundige af en is projectleider geweest in de zorg en nu dus bij CrossOver. Een echte zij-instromer!

  Robbin Bosch

  Projectleider, actie-onderzoeker & teamcoach

  Robbin wordt enthousiast van het samenbrengen van mensen en houdt van aanpakken. Vanuit haar achtergrond in learning en development is Robbin geïnteresseerd in onderwerpen als duurzame inzetbaarheid en een leven lang leren. Ze vindt het belangrijk dat mensen zich voldoende onderlegd voelen voor de uitdagingen binnen hun werk, middels verschillende Crossover projecten helpt Robbin hieraan mee binnen technische sector.

  Bernold Nieuwesteeg

  Mede-oprichter

  Bernold leerde mede-oprichtster Josje kennen tijdens de Nationale DenkTank in 2011. Ze presenteerden het onderzoek ''Maak Werk van de Toekomst'' voor de WENB en WWB, waarna het balletje ging rollen. Bernold heeft een academische achtergrond in Europees Recht en Technische Bestuurskunde. Hij is in juli 2018 gepromoveerd op het thema cybersecurity.

  Lisa Verhey

  Programmamanager

  Lisa vindt het belangrijk om met haar werk bij te dragen aan een leefbare toekomst. Dat zij dit bij CrossOver kan doen door het uitvoeren van productionele, administratieve en communicatieve taken is bijna te goed om waar te zijn! Ze hoopt echt iets te betekenen voor de toekomst van de Nederlandse technici. Lisa rondde de master Geschiedenis van de Internationale Betrekkingen af en was eerder werkzaam als accountmanager en duurzaamheidsadviseur.

  Anne Maren Krüse

  Operationeel directeur

  Anne Maren vindt het leuk om langetermijnplannen te vertalen naar acties voor vandaag en morgen. Nog leuker om dat samen te doen zonder het al te ingewikkeld te hoeven maken. Helemaal leuk als de wereld daar een beetje beter van wordt. Bij CrossOver zorgt ze ervoor dat alles intern lekker loopt, zodat iedereen zijn of haar ding kan doen. Eerder werkte Anne Maren als (project)manager in diverse organisaties en sectoren.

  Michiel Andriessen

  Projectleider, actie-onderzoeker & teamcoach

  Michiel houdt er van om met iedereen door één deur te kunnen. Hij werkt dan ook met een open maar persoonlijke houding samen met mensen met verschillende achtergronden. Voorheen werkte Michiel in de marketing en daardoor brengt hij snel duidelijke structuren in de projecten aan en brengt hij creatieve ideeën met zich mee. Bij CrossOver zal Michiel zich inzetten om technische vakmensen samen te brengen om hun waardering te vergroten en helpen bij zelfontwikkeling.

  Tanja van Bemmel

  Projectleider & teamcoach

  Tanja stelt vragen met een nieuwsgierige en open blik waarmee zij mensen aan het denken zet. Zij zet mensen aan het werk door te adviseren op basis van kennis en inzicht in de praktijk. Als teamcoach ziet zij het resultaat altijd als een teamprestatie waarin elk individu zijn of haar kwaliteiten mag laten gelden. Graag zet Tanja ook haar eigen creativiteit, doorzettingsvermogen en enthousiasme in om ervoor te zorgen dat het doel bereikt wordt, zowel persoonlijk als op teamniveau.

  Rachelle Handgraaf

  Teamcoach

  Tot eind 2021 werkte Rachelle als freelance actie-onderzoeker en projectleider, maar gelukkig blijft ze als teamcoach van de TechCrossOver alsnog betrokken bij CrossOver. Rachelle zet(te) zich in om mooi werk in de techniek en impactvolle ontwikkeling voor zoveel mogelijk vakmensen toegankelijk te maken. Dit doet en deed zij vanuit haar achtergrond in Psychologie en Educational Sciences en haar interesse voor het bewegen van mensen richting passend werk.

  Maartje Wegdam

  Teamcoach

  Maartje heeft als documentairemaker en docent op de Hogeschool Utrecht een scherp oog voor wat mensen beweegt en welke persoonlijke hindernissen ze daarbij te overwinnen hebben. Geholpen door aanstekelijk enthousiasme, een gezonde dosis humor en oprechte interesse en betrokkenheid helpt zij in haar werk mensen om te zien waar ze goed in zijn en te ontwikkelen wat beter kan. Maartje houdt ervan om creatieve leervormen te bedenken waardoor je uit je comfortzone moet stappen en echt aan de slag moet, om op die manier zoveel mogelijk ervaringsgericht te leren en te ontdekken.

  Victorine van Alphen

  Teamcoach

  Victorine heeft zowel een bèta als artistieke achtergrond en combineert analytische en creatieve werkwijzen om tot innovatieve oplossingen te komen. In de Nationale DenkTank richtte ze zich op de toekomst van werk. Nu werkt ze als innovatie-filosoof, coach en adviseur en geeft interactieve lezingen over de toekomst. Victorine wordt hierbij gedreven door nieuwsgierigheid en een hart voor mensen. Voor haar start de toekomst bij de verbeelding en het verkennen van mogelijkheden in het hier en nu. Het besef dat je zelf invloed hebt staat hierbij centraal: samen ontwerpen we de wereld.

  Sabine Beuk

  Accountmanagementtrainer

  Als commercieel adviseur, coach en kracht in de uitvoering helpt Sabine social enterprises groeien om hun positieve impact te vergroten. Sabine kent CrossOver als geen ander, want ze is haar loopbaan hier gestart als Programmamanager. Vanwege haar skills en haar kennis van CrossOver traint en coacht zij de CrossOver-teamleden, zo kunnen zij nóg beter partijen enthousiasmeren om mee te doen aan initiatieven met impact.

  Sophie Kroes

  Teamcoach

  Sophie is loopbaancoach en trainer. Met humor, een nuchtere blik en scherpe vragen helpt ze mensen uit te spreken wat belangrijk voor hen is. Haar focus ligt op de persoonlijke ervaring van mensen. Zodat er niet wordt gepraat in termen van ‘hoe het hoort’, maar in termen van ‘hoe zou jij het doen?’. Haar master psychologie en filosofie zet ze in voor innovatie en ontwikkeling op de werkvloer. Ze is creatief en kritisch, open en eerlijk. Buiten werk om is ze vaak te vinden in het theater of dansend op nieuwe plekken.

  Stefan Schmidt

  Teamcoach

  Iedereen wil zo vaak mogelijk de beste versie van zichzelf zijn. Maar wat is de beste versie van jezelf? En wat kan je doen om er voor te zorgen dat je dit zo vaak mogelijk bent? Hier houdt Stefan zich vooral mee bezig. Bij zichzelf, en bij anderen. De zoektocht gaat alle kanten op, met vallen en opstaan, maar komt altijd terug bij de persoon zelf. Dit doet hij in verschillende rollen (trainer, coach, facilitator) op verschillende plekken en bij verschillende bedrijven. Om hier afwisseling in te houden blijft hij geïnspireerd, en blijft de vraag elke keer weer anders beantwoord worden.

  Hans Biesheuvel

  Lid Raad van Advies

  Hans Biesheuvel groeide op in een ondernemersgezin. Eind jaren ’80 koos hij eveneens voor het ondernemerschap en startte een technische groothandel. Dit werd later met de door zijn overgrootvader opgerichte onderneming, de Biesheuvel Groep. In 2000 verkocht Hans de groep en werd directeur-eigenaar van PGZ International om vervolgens in 2011 de functie van voorzitter MKB Nederland te bekleden. In 2013 nam hij afscheid van deze functie om samen met Mirjam Bink ONL voor Ondernemers op te richten. Vanuit zijn diverse expertise voorziet hij CrossOver in advies.

  Job Cohen

  Lid Raad van Advies

  Job Cohen was burgemeester van Amsterdam en politiek leider van de PvdA. Momenteel is hij o.a. voorzitter van Cedris, de branchevereniging voor werkgelegenheid en reïntegratie. Hij onderschrijft het doel van CrossOver om mensen en organisaties via CrossOvers met elkaar te verbinden en geeft CrossOver daarom graag advies.

  Mayke van Keep

  Lid Raad van Advies

  Mayke van Keep richtte samen met haar zusje Sybrig in 2007 De Issuemakers op; een communicatieadviesbureau dat organisaties die maatschappelijke impact hebben of willen maken adviseert en ondersteunt. Naast haar rol als managing partner is zij vooral actief op het gebied van issues maken, maatschappelijke agendering, positionering, stakeholdermanagement, persbenadering en crisiscommunicatie. Ze is voortdurend op zoek naar nieuwe insights en uitdagingen en brengt graag mensen met elkaar in contact en heeft een passie voor maatschappelijke impact. Dit maakt dan ook dat ze graag advies geeft aan CrossOver.

  Linde van Gonggrijp

  Lid Raad van Advies

  Na een carrière van verschillende directiefuncties bij o.a. FNV Zelfstandigen en het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), is Linde Gonggrijp momenteel D66 Kandidaat Statenlid Noord-Holland. Ze richt zich op het realiseren van innovatieve resultaten met maatschappelijke impact op basis van inhoudelijke analyses en sociale rechtvaardigheid. Haar passie om een actieve en inhoudelijke bijdrage te leveren aan de discussie rondom de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt sluit goed aan bij de werkzaamheden van CrossOver en daarom verleent zij ons dan ook graag van advies.

  Tijmen Klein Bronsvoort

  Lid Raad van Advies

  Tijmen Klein Bronsvoort is Senior Associate bij het gerenommeerde advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek. Zijn expertise ligt op het gebied van Corporate Governance, Mergers & Acquisitions en Private Equity. Hij voorziet CrossOver van advies waar nodig.

  Harald Tepper

  Lid Raad van Advies

  Harald Tepper is mede-oprichter van de Nationale DenkTank. Hierna werkte hij bij McKinsey & Company en het Nederlands Forensisch Instituut. Harald heeft een passie voor kruisbestuiving tussen personen en organisaties en verbindt zich daarom ook graag aan CrossOver.

Alle berichten
×