• Even voorstellen..

  Programmamanager

  Marlous houdt van organiseren en schakelen. Bij CrossOver communiceert en regelt ze alle trajecten van A tot Z voor uiteenlopende doelgroepen, op diverse locaties en altijd met een verschillend team. Met een marketing en communicatie achtergrond biedt ze CrossOver ook expertise op deze fronten en vormt ze een spin in het web voor de online en offline uitingen. Ze streeft ernaar om samen met iedereen elke keer weer een topdag neer te zetten en de trajecten te blijven optimaliseren.

   

  Partner

  Josje richtte samen met Bernold CrossOver op. Tijdens de Nationale DenkTank in 2011 werkten ze samen aan het thema ''Maak Werk van de Toekomst'' en drie jaar later startte het eerste CrossOvertraject. Josje is een echte ondernemer, maar heeft ook in de academische wereld haar sporen verdiend: na de studies politicologie en geschiedenis promoveerde ze in de geschiedwetenschap. Josje geeft in het ondernemerspanel op BNR Nieuwsradio regelmatig haar mening over actualiteiten.

  Teamcoach

  Anne zet haar capaciteiten als acteur, trainer en coach op veel verschillende terreinen in. Ze heeft haar eigen theatergezelschap Gehring en Ketelaars waarmee ze zowel nationaal als internationaal optreedt. Daarnaast ontsteekt ze regelmatig een Artistic Fire in bedrijven (o.a. bij de Gemeente Amsterdam en de Haagse Hogeschool) en begeleidt ze kunstenaars in het concretiseren van hun droom. Ze luistert, geeft vorm en verbindt.

  Teamcoach

  Agaath is een echte verbinder die snel een vertrouwensband opbouwt en positieve energie uitstraalt. Door het stellen van prikkelende vragen stimuleert ze je om in beweging te komen en je talenten optimaal in te zetten. Als zelfstandige begeleidt zij individuen, teams en organisaties bij verander-vraagstukken. Door haar ervaring als leidinggevende, trainer en adviseur, bevat haar rugzak een hoop verrassende combinaties die ze graag inzet. Zo wordt kennis van (lean) procesontwikkeling gecombineerd met aandacht voor persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling.

   

  Boyd Welsink

  Teamcoach

  Boyd wordt gedreven door het verlangen om denkkaders en patronen te doorbreken op zoek naar praktische inzichten voor het alledaagse leven. Hij heeft een diepe belangstelling voor filosofie, sport, muziek, creativiteit, menselijk gedrag, natuur en het leggen van verbanden die deze afzonderlijke disciplines overstijgen. Als creatief strateeg, spreker en facilitator weet hij op een persoonlijke, associatieve en bevlogen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet.

  Teamcoach

  Victorine heeft zowel een bèta als artistieke achtergrond en combineert analytische en creatieve werkwijzen om tot innovatieve oplossingen te komen. In de Nationale DenkTank richtte ze zich op de toekomst van werk. Nu werkt ze als innovatie-filosoof, coach en adviseur en geeft interactieve lezingen over de toekomst. Vanaf jonge leeftijd was ze gek op sci-fi en geboeid door de manier waarop technologie en mens elkaar beïnvloeden. Victorine wordt hierbij gedreven door nieuwsgierigheid en een hart voor mensen. Voor haar start de toekomst bij de verbeelding en het verkennen van mogelijkheden in het hier en nu. Het besef dat je zelf invloed hebt staat hierbij centraal: samen ontwerpen we de wereld.

  Teamcoach

  Annette is journalist, presentator en fotograaf. De afgelopen acht jaar presenteerde ze verschillende programma’s bij BNR Nieuwsradio. In BNR Zakendoen sprak ze dagelijks met ondernemers, managers en politici over economie, de beurs, het bedrijfsleven en ondernemen. Ze is nieuwsgierig en verdiept zich graag in verschillende onderwerpen. Ze is oprecht geïnteresseerd en heeft een geduldig oor, maar kan niet tegen bullshit. Tegenwoordig maakt ze podcasts en treedt ze op als dagvoorzitter en moderator tijdens events. Ze vindt het leuk om mensen te coachen en geeft ook mediatrainingen. Als ze niet praat, kijkt ze het liefst door de lens van haar fotocamera. Haar eerste groepsexpositie vond deze zomer plaats in Londen.

  Teamcoach

  Esther is (bijna gepromoveerd) hersenwetenschapper in de psychiatrie. Daarnaast heeft ze ervaring als docent en adviseur in het (lager, middelbaar en hoger) onderwijs en is ze bestuurslid bij de Nationale DenkTank. Ze wil mensen graag helpen zich persoonlijk verder te ontwikkelen. Ze heeft als missie om kennis over het brein, menselijk gedrag, stress, geluk en psychiatrische stoornissen dichter bij de maatschappij te brengen. Esther combineert deze missie met een grote passie voor filosofie, cultuur, yoga, toneel en dans.

  Trainer

  Ninouk werkt sinds een aantal jaar als zelfstandig trainer en coach, zowel binnen organisaties als met particulieren. Haar primaire doel daarbij is dat mensen weer het gevoel hebben dat ze leven in plaats van alleen maar overleven. Mensen waarderen haar om haar enthousiasme, empathie en luisterend vermogen, waardoor ze zich veilig en vertrouwd voelen. Haar kracht om snel tot de kern te komen en mensen in contact te laten komen met hun werkelijke gevoel, maakt dat cliënten of teams de nodige stappen kunnen zetten om te voelen wat ze werkelijk willen en daarnaar te leren handelen.

  Partner

  Bernold leerde mede-oprichtster Josje kennen tijdens de Nationale DenkTank in 2011. Ze presenteerden het onderzoek ''Maak Werk van de Toekomst'' voor de WENB en WWB, waarna het balletje ging rollen. Bernold heeft een academische achtergrond in Europees Recht en Technische Bestuurskunde. Hij is in juli 2018 gepromoveerd op het thema cybersecurity.

  Job Cohen

  Lid Raad van Advies

  Job Cohen was burgemeester van Amsterdam en politiek leider van de PvdA. Momenteel is hij o.a. voorzitter van Cedris, de branchevereniging voor werkgelegenheid en reïntegratie. Hij onderschrijft het doel van CrossOver om mensen en organisaties via CrossOvers met elkaar te verbinden en geeft CrossOver daarom graag advies.

  Jasper Mutsaerts

  Lid Raad van Advies

  Jasper Mutsaerts werkte eerst bij McKinsey & Company alvorens hij zijn eigen reisorganisatie opzette: Bohemian Birds. Zijn missie: mensen helpen hun bucket list te legen. Mensen verbinden, dat is de kracht van Jasper, en daarom adviseert hij ook CrossOver.

  Tijmen Klein Bronsvoort

  Lid Raad van Advies

  Tijmen Klein Bronsvoort is Senior Associate bij het gerenommeerde advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek. Zijn expertise ligt op het gebied van Corporate Governance, Mergers & Acquisitions en Private Equity. Hij voorziet CrossOver van advies waar nodig.

  Harald Tepper

  Lid Raad van Advies

  Harald Tepper is mede-oprichter van de Nationale DenkTank. Hierna werkte hij bij McKinsey & Company en het Nederlands Forensisch Instituut. Harald heeft een passie voor kruisbestuiving tussen personen en organisaties en verbindt zich daarom ook graag aan CrossOver.

  Monique Nobelen

  Lid Raad van Advies

  Monique Nobelen heeft diverse leidinggevende HRM functies gehad bij verschillende organisaties, waaronder Interpolis, Ordina en TNO. Ze werkt nu als HRM Business Manager bij Alliander.

All Posts
×