• Onze kernwaarden:

  We brengen energie

  We zijn verzot op feedback

  We zijn betrouwbaar

 • Wie zijn wij? Even voorstellen:

  Foto: Mandy Eising

  Tessa van den Bongaardt

  Actieonderzoeker & Projectleider

  Tessa houdt van actie in de taxi: het geeft haar energie om mensen te activeren om de handen op een slimme manier uit de mouwen te steken. De maatschappelijke missie van CrossOver sluit naadloos aan op Tessa's eigen idealen. Binnen CrossOver werkt zij dus graag mee diverse initiatieven die bijdragen aan meer waardering voor, en ontwikkeling van technisch vakmanschap. Vanuit haar achtergrond in politicologie en sociologie deed Tessa eerder ervaring op met productie, redactie, projectmanagement en onderzoek binnen de publieke sector.

  Projectleider & Teamcoach

  Maud wordt er blij van om mensen te verbinden, het beste uit zichzelf te laten halen en te motiveren. Zij vindt het belangrijk dat iedereen zich in deze samenleving gehoord en gewaardeerd voelt. Met haar enthousiasme en oprechte interesse draagt zij zich binnen CrossOver bij aan de waardering, zelfontwikkeling en vitaliteit van technische vakmensen.

   

   

  Actieonderzoeker & Teamcoach

  Julia krijgt energie van mensen, door te praten en te luisteren naar mensen met verschillende achtergronden en kennis. Ze brengt graag individuen met verschillende perspectieven samen, om open dialogen en begrip te creëren. Bij CrossOver helpt zij technische vakmensen en bedrijven om de inzichten in hun werkwijze, vitaliteit en belang voor de maatschappij verder te ontwikkelen. Julia gaf eerder advies aan overheden en internationale organisaties over klimaat- en ontwikkelingsbeleid. Ze past nu graag die verworven kennis toe om op een praktische manier de skills voor de toekomst te creëren en die te laten aansluiten bij de grote vraag naar technisch-geschoolde arbeidskrachten.

  Actieonderzoeker & Projectleider

  Rachelle zet zich graag in om mooi werk in de techniek en impactvolle ontwikkeling voor zoveel mogelijk vakmensen toegankelijk te maken. Dit doet zij vanuit haar achtergrond in Psychologie en Educational Sciences en haar interesse voor het bewegen van mensen richting passend werk. Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en enthousiasme werkt zij graag in co-creatie met de doelgroep om samen tot een zo passend mogelijke oplossing te komen; want geen één organisatie, cultuur of individu is hetzelfde.

  Directeur

  Josje richtte samen met Bernold CrossOver op. Tijdens de Nationale DenkTank in 2011 werkten ze samen aan het thema ''Maak Werk van de Toekomst'' en drie jaar later startte het eerste CrossOvertraject. Josje is een echte ondernemer, maar heeft ook in de academische wereld haar sporen verdiend: na de studies politicologie en geschiedenis promoveerde ze in de geschiedwetenschap. Josje geeft in het ondernemerspanel op BNR Nieuwsradio regelmatig haar mening over actualiteiten.

  Robbin Bosch

  Actie-onderzoeker & Projectleider

  Communicatie & Eventmanager

  Marlous houdt van organiseren, dit doet ze natuurlijk graag fysiek, maar ook digitaal weet ze de juiste mensen met elkaar in verbinding te brengen. Bij CrossOver werkt ze aan trajecten en initiatieven waarbij het ontwikkelen en binden bij de technische vakmensen centraal staat. Werken in een organisatie waar je niet alleen zelf gewaardeerd wordt, maar je continu mag inzetten in projecten en initiatieven waar dit de main goal is (zoals bijv. De Slimste Handen van Nederland), daar gaat ze niet harder van lopen, maar sprinten! Marlous is afgestudeerd als Communicatie professional en blijft haar MarCom expertise met diverse cursussen en workshops continu bijspijkeren.  

  Mede-oprichter

  Bernold leerde mede-oprichtster Josje kennen tijdens de Nationale DenkTank in 2011. Ze presenteerden het onderzoek ''Maak Werk van de Toekomst'' voor de WENB en WWB, waarna het balletje ging rollen. Bernold heeft een academische achtergrond in Europees Recht en Technische Bestuurskunde. Hij is in juli 2018 gepromoveerd op het thema cybersecurity.

  Tanja van Bemmel

  Teamcoach

  Tanja stelt vragen met een nieuwsgierige en open blik waarmee zij mensen aan het denken zet. Zij zet mensen aan het werk door te adviseren op basis van kennis en inzicht in de praktijk. Als teamcoach ziet zij het resultaat altijd als een teamprestatie waarin elk individu zijn of haar kwaliteiten mag laten gelden. Graag zet Tanja ook haar eigen creativiteit, doorzettingsvermogen en enthousiasme in om ervoor te zorgen dat het doel bereikt wordt, zowel persoonlijk als op teamniveau. Tanja is aangesloten bij project CrossOver omdat zij ervan overtuigd is dat vakmensen het verdienen zich persoonlijk te ontwikkelen.

  Sophie Kroes

  Teamcoach

  Sophie is loopbaancoach en trainer. Met humor, een nuchtere blik en scherpe vragen helpt ze mensen uit te spreken wat belangrijk voor hen is. Haar focus ligt op de persoonlijke ervaring van mensen. Zodat er niet wordt gepraat in termen van ‘hoe het hoort’, maar in termen van ‘hoe zou jij het doen?’. Haar master psychologie en filosofie zet ze in voor innovatie en ontwikkeling op de werkvloer. Ze is creatief en kritisch, open en eerlijk. Buiten werk om is ze vaak te vinden in het theater of dansend op nieuwe plekken.

  Teamcoach

  Victorine heeft zowel een bèta als artistieke achtergrond en combineert analytische en creatieve werkwijzen om tot innovatieve oplossingen te komen. In de Nationale DenkTank richtte ze zich op de toekomst van werk. Nu werkt ze als innovatie-filosoof, coach en adviseur en geeft interactieve lezingen over de toekomst. Vanaf jonge leeftijd was ze gek op sci-fi en geboeid door de manier waarop technologie en mens elkaar beïnvloeden. Victorine wordt hierbij gedreven door nieuwsgierigheid en een hart voor mensen. Voor haar start de toekomst bij de verbeelding en het verkennen van mogelijkheden in het hier en nu. Het besef dat je zelf invloed hebt staat hierbij centraal: samen ontwerpen we de wereld.

  Teamcoach

  Uiteindelijk verschilt iedereen in de basis niet zoveel van elkaar; iedereen wil zo vaak mogelijk de beste versie van zichzelf zijn. Maar wat is de beste versie van jezelf? En wat kan je doen om er voor te zorgen dat je dit zo vaak mogelijk bent?

  Hier houdt Stefan zich vooral mee bezig. Bij zichzelf, en bij anderen. De zoektocht gaat alle kanten op, met vallen en opstaan, maar komt altijd terug bij de persoon zelf. Dit doet hij in verschillende rollen (trainer, coach, facilitator) op verschillende plekken en bij verschillende bedrijven. Om hier afwisseling in te houden blijft hij geïnspireerd, en blijft de vraag elke keer weer anders beantwoord worden.

  Lid Raad van Advies

  Hans Biesheuvel groeide op in een ondernemersgezin. Eind jaren ’80 koos hij eveneens voor het ondernemerschap en startte een technische groothandel. Dit werd later met de door zijn overgrootvader opgerichte onderneming, de Biesheuvel Groep. In 2000 verkocht Hans de groep en werd directeur-eigenaar van PGZ International om vervolgens in 2011 de functie van voorzitter MKB Nederland te bekleden. In 2013 nam hij afscheid van deze functie om samen met Mirjam Bink ONL voor Ondernemers op te richten. Hier zet hij zich vanaf het begin met hart en ziel in om de stem van ondernemers beter te laten horen en de brug te slaan naar de politiek. Vanuit zijn diverse expertise voorziet hij CrossOver in advies.

  Job Cohen

  Lid Raad van Advies

  Job Cohen was burgemeester van Amsterdam en politiek leider van de PvdA. Momenteel is hij o.a. voorzitter van Cedris, de branchevereniging voor werkgelegenheid en reïntegratie. Hij onderschrijft het doel van CrossOver om mensen en organisaties via CrossOvers met elkaar te verbinden en geeft CrossOver daarom graag advies.

  Mayke van Keep

  Lid Raad van Advies

  Mayke van Keep richtte samen met haar zusje Sybrig in 2007 De Issuemakers op; een communicatieadviesbureau dat organisaties die maatschappelijke impact hebben of willen maken adviseert en ondersteunt. Naast haar rol als managing partner is zij vooral actief op het gebied van issues maken, maatschappelijke agendering, positionering, stakeholdermanagement, persbenadering en crisiscommunicatie. Ze staat bekend om haar creativiteit, sterk analytisch vermogen, onverwoestbare energie en positieve insteek. Ze is voortdurend op zoek naar nieuwe insights en uitdagingen en in 2017 en 2018 heeft zij zelfs een plek verworven op de prestigieuze TheNextWoman100 lijst. Ze brengt graag mensen met elkaar in contact en heeft een passie voor maatschappelijke impact. Dit maakt dan ook dat ze graag advies geeft aan CrossOver.

  Linde Gonggrijp

  Lid Raad van Advies

  Na een carrière van verschillende directiefuncties bij o.a. FNV Zelfstandigen en het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), is Linde Gonggrijp momenteel D66 Kandidaat Statenlid Noord-Holland. Ze richt zich op het realiseren van innovatieve resultaten met maatschappelijke impact op basis van inhoudelijke analyses en sociale rechtvaardigheid. Ze heeft er plezier in heldere lijnen uit te zetten en in samenwerking nieuwe initiatieven te ontplooien. Haar passie om een actieve en inhoudelijke bijdrage te leveren aan de discussie rondom de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt sluit goed aan bij de werkzaamheden van CrossOver en daarom verleent zij ons dan ook graag van advies.

  Tijmen Klein Bronsvoort

  Lid Raad van Advies

  Tijmen Klein Bronsvoort is Senior Associate bij het gerenommeerde advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek. Zijn expertise ligt op het gebied van Corporate Governance, Mergers & Acquisitions en Private Equity. Hij voorziet CrossOver van advies waar nodig.

  Harald Tepper

  Lid Raad van Advies

  Harald Tepper is mede-oprichter van de Nationale DenkTank. Hierna werkte hij bij McKinsey & Company en het Nederlands Forensisch Instituut. Harald heeft een passie voor kruisbestuiving tussen personen en organisaties en verbindt zich daarom ook graag aan CrossOver.

Alle berichten
×