• CrossOver in 1 dag

  Wil je je boodschap beter verwoorden? Of meer invloed uitoefenen? Doe mee in 1 van onze workshops.

 • De workshops:

  Meld je aan via marlous@projectcrossover.nl. Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar

  Technologie van de toekomst deel I: Blockchain

  29 maart 14.00 - 17.00

  Amsterdam

  5 plaatsen beschikbaar

  Wat is blockchain technologie? En waarom zijn zoveel bedrijven en overheden er zo enthousiast over? In deze workshop wordt uitgelegd wat een blockchain is en wat de toepassingen van deze technologie zijn. Tijdens de workshop worden voorbeelden gegeven uit verschillende sectoren, zoals de overheid, zorg- en energiesector. Als onderdeel van de workshop zullen deelnemers ook zelf aan de slag gaan door samen na te denken wat blockchain technologie in het eigen dagelijkse (en toekomstige) werk zou kunnen betekenen.

   

  Door: Charlotte van der Laag en Joris Hoogeboom. Lees hieronder meer!

  Technologie van de toekomst deel II:

  Cyber security

  18 mei 14.00 - 17.00

  Amsterdam

  5 plaatsen beschikbaar

  Het is niet meer weg te denken uit het nieuws: onze digitale veiligheid. Er gaat geen dag voorbij zonder dat we horen over datalekken, DDoS-aanvallen en gijzelsoftware. Maar wat zijn nou de risico's voor jou en je organisatie? En hoe kunnen we daar slim mee omgaan? En wat is je eigen privacy je eigenlijk waard? In deze workshop krijg je een crash course cybersecurity waarna je zelf beter bewust bent van de risico's voor jou en je organisatie.

   

   

  Door Bernold Nieuwesteeg & Jan Martijn Broekhof. Lees hieronder meer!

  Teamwork

  3 april 10.00 - 17.00

  Amsterdam

  3 plaatsen beschikbaar

  Een groep professionals maakt nog geen team. Samenwerken, vertrouwen, een gezamenlijk doel, duidelijke afspraken en inspelen op elkaars krachten, maakt een team! In deze training leer je bewustzijn over je eigen rol in een team. Je krijgt technieken in flexibel communiceren om weerstand in je team ten positieve te benutten. Je ontdekt hoe je jouw individuele belang in dienst kan krijgen van het gezamenlijk doel en de sterke punten van je collega’s te herkennen, waarderen en gebruiken. Zodat jij in je kracht staat als teamspeler!

   

   

   

  Door Wouter de Jong. Lees hieronder meer!

  Invloedvaardigheden

  9 mei 10.00 - 17.00

  Amsterdam

  Vol

  Hoe heb je als professional écht impact in je werk? In deze training leer je ontspannen beïnvloeden zonder manipuleren. Je krijgt veel direct toepasbare technieken aangereikt waarin jouw kwaliteiten centraal staan. Je breidt je repertoire uit, maar blijft wel dicht bij jezelf. Zo ontdek je de kracht van positieve invloed: effectiever je doelen bereiken mét behoud van goede relaties.

   

   

   

   

  Door Wouter de Jong. Lees hieronder meer!

  Pakkend schrijven

  24 mei 10.00 - 17.00

  Amsterdam

  7 plaatsen beschikbaar

  Hoe kun je zo goed mogelijk verwoorden wat jij wilt overbrengen aan de ander? In een dag ga je in slow-motion door het hele proces van een goede tekst heen: van idee naar structuur, van eerste versie tot de laatste inkorting. En dat allemaal aan de hand van de vraag der vragen: wat wil ik vertellen? Leer dankzij empathie de lezer echt te raken met jouw verhaal. Met voorbeelden uit de stand-up comedy, film, literatuur, en te lompe e-mails.

   

   

  Door Rutger Lemm. Lees hieronder meer!

  Presentatietechnieken

  31 mei 10.00 - 17.00

  Amsterdam

  5 plaatsen beschikbaar

  Je leert je spreek- en presentatiegedrag te sturen. Stemgebruik, stemplaatsing, klank en ritme komen aan bod. Je krijgt in de training niet zozeer een waslijst aan uitgekauwde presentatietechnieken, maar je ontdekt hoe je je aandacht kunt richten op dat wat je wilt overbrengen. Je leert hoe je je kunt voorbereiden, hoe je het publiek kunt verrassen en welke handvatten je nodig hebt om in een presentatie te kunnen ontspannen.

   

   

  Door Anne Gehring. Lees hieronder meer!

 • Ontmoet de workshoptrainers

  Wie zal je begeleiden?

  Workshop Blockchain

  Charlotte werkt als strateeg en innovatie consultant. Zij helpt organisaties inzicht te krijgen in de wensen en behoeftes van klanten, zodat diensten en producten daar zo goed mogelijk op aan kunnen sluiten. Ook verkent zij met organisaties hoe (nieuwe) technologieën (blockchain, IoT, quantum computing etc.) van waarde kunnen zijn. Haar kracht ligt in het samenbrengen van verschillende expertises en het vertalen van abstracte concepten naar concrete herkenbare voorbeelden.

  Joris Hoogeboom

  Workshop Blockchain

  Met zijn technische achtergrond helpt Joris Hoogeboom bedrijven en organisaties innovatieve projecten tot een succes te brengen. Hij werkte eerder aan een virtual reality serious game in de haven, een IoT energie platform voor de TU Delft maar heeft zich daarna toegespitst op blockchain. Een ontwikkeling met de potentie om allerlei sectoren te veranderen met een nieuw model voor decentraal vertrouwen. Hij is co-founder van blockchain startup Untangle, met als missie fake news tegengaan door journalistiek transparanter te maken. Daarnaast werkt hij bij het Antwerpse Pàu om dienstverlening aan te bieden rond blockchain ontwikkeling.

  ​Workshop Cyber security

  Bernold Nieuwesteeg is partner bij CrossOver en werkte de afgelopen jaren aan een promotie-onderzoek over cybersecurity. Hij publiceert met regelmaat over dit onderwerp in landelijke media.

  Workshop Cyber security

  Jan Martijn Broekhof is algemeen directeur van Guardian360 waar een grote hoeveelheid scanners en probes 24/7 zoeken naar zwakke plekken in de netwerkbeveiliging. Sinds zijn jeugd is hij betrokken bij internet en IT-ondernemingen.

  Workshop Teamwork & Invloedvaardigheden

  Na een verleden, als jurist en acteur, ondersteunt Wouter de Jong, tegenwoordig anderen meer uit het leven te halen als trainer en coach. Met zijn trainingsbedrijf Mindgym helpt De Jong mensen mentaal fit te worden, beter te presteren en meer plezier in werk en leven te ervaren.
   

  Zijn expertises zijn mindfulness en (on)bewuste beïnvloeding. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker en consultant. Zijn kracht ligt in zijn open, speelse en doordringende aanpak; Eind december komt zijn boek uit: ‘Mindgym, sportschool voor je geest’ (uitgever: Maven Publishing)

  Workshop Pakkend schrijven

  Rutger Lemm (1985) put verhalen en grappen uit zijn persoonlijk leven. In het verleden deed hij dit als stand-up comedian bij Comedytrain en als hoofdredacteur/oprichter van online tijdschrift hard//hoofd, tegenwoordig is hij schrijver met een breed spectrum aan opdrachtgevers en projecten: film (Etgar Keret: Based on a True Story), televisie (Dit Was Het Nieuws), kranten (De Volkskrant, NRC) en tijdschriften (Vrij Nederland, ELLE).

   

  In 2015 verscheen zijn eerste boek ‘Een Grootse Mislukking’, een verzameling van persoonlijke essays over falen en perfectionisme. In 2017 stelde hij ‘Onze Dieren’ samen, een bundel met twintig essays van bekende schrijvers over de band met hun huisdier. Rutger geeft regelmatig schrijftrainingen.

  Workshop presentatietechnieken

  Anne Gehring helpt je vanuit haar achtergrond als professioneel acteur bij het geven van een overtuigende presentatie. Ze maakt in haar trainingen gebruik van technieken en oefeningen uit de theaterpraktijk. Je krijgt hulp bij het maken van een presentatie die écht ergens over gaat, verrassend is en vooral: waar jij de controle over hebt en waarin je kan bijsturen mocht dat nodig zijn.

   

 • Bijdrage voor een workshop:

  350,- excl. BTW

 • Ervaringen van deelnemers over de workshops

  Invloedvaardigheden

  Michel: 'Het bang zijn voor dingen, komt vaak vanuit je zelf, je legt jezelf belemmeringen op die eigenlijk nergens voor nodig zijn. De bewustmaking van de wijze waarop je dit zonder al te veel barrières kan aanpakken is enorm fijn!'

  Presentatietechnieken

  Femia: 'Ik heb de workshop presentatievaardigheden gevolgd en ik vond het een super gave workshop. Ik heb geleerd hoe moeilijk het is om de aandacht weer terug te krijgen als je iedereen kwijt bent. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik de aandacht er weer bij krijg, dat stiltes erg waardevol kunnen zijn en dat je dicht bij jezelf moet blijven om succesvol te worden in presenteren.'

All Posts
×