• Wij zijn er voor de
  Slimste Handen van Nederland

  Samen met branche-organisaties, bedrijven én vakmensen zetten wij initiatieven op om technische vakmensen te werven, ontwikkelen en binden.

   

  Zij-instromers richting werk in techniek - wat werkt?

  In opdracht van House of Skills werden 19 initiatieven in MRA ondervraagd, die zich richten op het bewegen van zij-instromers richting werk in techniek. Vind geleerde lessen in dit whitepaper.

   

  PPS'en in het werk-naar-werk in techniek systeem

  Wat zijn de knelpunten in de programma's die worden opgetuigd door PPS'en in de technische sector? En hoe zorgen we voor een groter volume van werkzoekenden die duurzaam instromen in techniek?

  Ontwikkelen

  Technische vakmensen willen zeker wel leren! Maar dit moeten werkgevers wel op de juiste manier aanpakken en stimuleren. Benieuwd naar de vijf grootste kansen om technici te ontwikkelen?

  Binden & Boeien

  Het binden en boeien van technische vakmensen is superbelangrijk, voor bedrijven en de grote technische opgaven in Nederland. Benieuwd naar de belangrijkste obstakels voor het binden van technische vakmensen?

  Werven

  Werven van technische vakmensen is cruciaal voor bedrijven en de Nederlandse maatschappij. Hoe zorgen bedrijven voor voldoende slimme handen om al het werk te doen? Om daarmee onder andere de energietransitie te realiseren?

  Enquête resultaten onder technische vakmensen

  De resultaten van de enquêtes die 180 technische vakmensen hebben ingevuld in het voorjaar van 2020. In deze enquêtes komen onderwerpen zoals leren, waardering en werken in coronatijd aan bod.

 • Waardering geven is een spier!

  Bekijk hier de output uit onze webinar over ''Waardering voor technische vakmensen''.

Alle berichten
×