• Vitaliteit kent geen tijd!

  Wil je meer weten over onderstaande initiatieven?

 • Vitaliteit-programma's dragen bij aan het werven, ontwikkelen en binden van technische vakmensen

  In 2030 hebben we in Nederland de Slimste Handen ter wereld. CrossOver ontwikkelt initiatieven voor het werven, binden en ontwikkelen van die Slimste Handen. Bekijk alle initiatieven op deze pagina. Momenteel werken we aan een aantal specifieke initiatieven op het gebied van vitaliteit!

  Vitaalste Vakbedrijf

  Zeker gezien de huidige onzekere tijden met de Coronacrisis is mentale weerbaarheid van groot belang, medewerkers worden geacht flexibel te zijn, te werken in extra stressvolle situaties, en met een nóg uitdagender werk-privébalans. Daarom zetten we de koplopers in het bevorderen van de mentale vitaliteit van technische medewerkers in het zonnetje te zetten.

  Wil je met jouw organisatie meedoen? Doe de scan, klik hier!

  De Slimste Handen

  Dé jaarlijkse campagne om technische vakmensen meer te waarderen en te behouden voor je organisatie. Met dit jaar ook een speciale Vitaalste Handen Award, want ook vitaal zijn maakt dat je als technische vakman of vakvrouw de Slimste Handen van Nederland hebt!

  Nomineer hier voor de Vitaalste Handen

  Toolkit Vitaliteit

  Een online en offline verzamelplaats voor tools en initiatieven die onder andere vitaliteit bij technische vakmensen stimuleren! De tools, bedacht of (door)ontwikkeld door technische vakmensen zijn binnenkort toegankelijk.

  To be continued!!

  De TalentenScan

  De 360gradenfeedback tool die tot stand is gekomen van technische vakmensen zelf, ''De Talentenscan'', binnenkort wordt hier het talent omtrent Vitaliteit natuurlijk toegevoegd want ook dit is ontzettend belangrijk voor de technische doelgroep.
  Klik hier voor meer info over deze tool!

  Zes zonder Stress

  Dit is een project waar technische vakmensen individueel en in teamverband
  de challenge aangaan in strijd tegen hun eigen vitaliteit! In een periode van zes weken (een echt vitaliteitpiek!), nemen zes teams het tegen elkaar op, door opdrachten uit te voeren op gebied van hun vitaliteit. Nog even teams kunnen zich inschrijven om mee te doen. Stay tuned.

  Bovenstaande projecten maken onderdeel uit van het programma Fit & Vitaal van de WENB.
  Mede mogelijk gemaakt door: Zilveren Kruis

All Posts
×