• Vitaliteit kent geen tijd!

  Wil je meer weten over onderstaande initiatieven?

 • Vitaliteit-programma's dragen bij aan het werven, ontwikkelen en binden van technische vakmensen

  Onze missie: Bijdragen aan voldoende technische vakmensen met slimme handen om Nederland de komende 100 jaar leefbaar te houden.

  Vitaalste Vakbedrijf

  Zeker gezien de huidige onzekere tijden met de Coronacrisis is mentale weerbaarheid van groot belang, medewerkers worden geacht flexibel te zijn, te werken in extra stressvolle situaties, en met een nóg uitdagender werk-privébalans. Daarom zetten we de koplopers in het bevorderen van de mentale vitaliteit van technische medewerkers in het zonnetje te zetten.

  Wil je met jouw organisatie meedoen aan de editie van 2021? Laat het ons weten!

  De Slimste Handen

  Dé jaarlijkse campagne om technische vakmensen meer te waarderen en te behouden voor je organisatie. Met in de editie van 2020 en 2021 specifiek aandacht voor technische vakmensen die goed bezig zijn op gebied van fit en mentale gezondheid! Ga voor meer informatie naar > De Slimste Handen van Nederland

  Toolkit Vitaliteit

  Een online en offline verzamelplaats voor tools en initiatieven die onder andere vitaliteit bij technische vakmensen stimuleren! De tools, bedacht of (door)ontwikkeld door technische vakmensen zijn binnenkort toegankelijk.

  www.slimstehandentoolbox.nl

  De TalentenScan

  De 360gradenfeedback tool die tot stand is gekomen van technische vakmensen zelf, ''De Talentenscan'', binnenkort wordt hier het talent omtrent Vitaliteit natuurlijk toegevoegd want ook dit is ontzettend belangrijk voor de technische doelgroep.
  Klik hier voor meer info over deze tool!

  Zes zonder Stress

  Dit is een project waar technische vakmensen individueel en in teamverband
  de challenge aangaan in strijd tegen hun eigen vitaliteit! In een periode van zes weken (een echt vitaliteitpiek!), nemen zes teams het tegen elkaar op, door opdrachten uit te voeren op gebied van hun vitaliteit. De eerste pilot vond plaats najaar 2020, zie hier de terugblik en resultaten.

  Bovenstaande projecten maken onderdeel uit van het programma Fit & Vitaal van de WENB.
  Mede mogelijk gemaakt door: Zilveren Kruis