• Deze bedrijven zoeken jou

  Alliander

  Gas & Electriciteit

  DNWG

  Infratechniek

  Evides

  Water

  Cogas

  Gas

  Ziggo

  Telecom

  Enexis

  Gas & Electriciteit

 • Wij zijn Alliander, aangenaam!

  Via ons energienetwerk krijgen miljoenen klanten hun gas en elektriciteit thuisbezorgd. Om ons te helpen bij het aanleggen en onderhouden van het netwerk, en het oplossen van storingen zijn we op zoek naar monteurs, uitvoerders en engineers met minimaal twee jaar ervaring. We bieden je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en afwisselend en uitdagend technisch werk. Tijd voor de volgende stap in je carrière?

 • Enexis: voor jongeren die een vak willen leren

  Wil jij lekker in de buitenlucht en met je handen werken? Wij helpen jongeren tussen 18 en 25 jaar om een erkend mbo 3 diploma te halen voor Monteur Gas of Monteur Elektra. In ongeveer twee jaar leer je alle kneepjes van het vak en doe je gelijk praktijkervaring op. Je hebt minimaal een vmbo-diploma T-stroom of vmbo Kaderdiploma Elektrotechniek (theoretisch of gemengd) of een (technische) opleiding op mbo-2 niveau nodig. Vanaf dag één zien wij jou als onze toekomstige monteur. Je krijgt dus direct salaris, een auto, een smartphone en een laptop. Daarnaast krijg je een compleet kledingpakket voor de zomer en winter en een koffer met je eigen gereedschap. Het enige wat we van jou vragen is 100% inzet.

 • Werken bij VodafoneZiggo

  Zonder groei geen vooruitgang. Dat geldt voor VodafoneZiggo en ook voor jou. Bij VodafoneZiggo bieden we je de gelegenheid om je te ontwikkelen binnen je eigen vakgebied of daarbuiten. Je krijgt de ruimte om je talenten te ontplooien en je ambities te verwezenlijken. Waarbij we je uiteraard zo goed mogelijk faciliteren en helpen waar dat kan. Jouw ambities en persoonlijk leiderschap spelen hierbij een grote rol. Wees creatief en doe dát waar jouw kracht ligt. Wij stimuleren eigen verantwoordelijkheid en persoonlijk leiderschap. Bij Ziggo willen we structureel vooroplopen in de wereld van informatie, communicatie en entertainment. Daarvoor is het belangrijk om mensen langere tijd aan ons te binden en hun waardevolle kennis te behouden. We doen er dan ook alles aan om de doorgroei van onze medewerkers te stimuleren.

 • Werken bij Evides

  Talent komt altijd bovendrijven: Wie zich verdiept in de wereld van water ontdekt prachtige carrièremogelijkheden. Er gaat namelijk heel wat werktuigbouw, procestechniek, civiele techniek, economie en management om in water. Om maar eens een paar boeiende vakgebieden te noemen. Dat betekent dat er volop kansen liggen in de techniek. Zelfs in het buitenland. Want ook daar zijn we actief. Met aansprekende projecten voor de zuivering van industrie- en afvalwater bijvoorbeeld. Dus als jij behalve een relevante opleiding een gezonde dosis ambitie meebrengt, dan vind je bij Evides meer dan genoeg perspectief.

 • Technisch talent? DNWG zoekt jou!

  Wil jij je verder ontwikkelen in de infratechniek en heb je werkervaring in de techniek? DNWG is op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste collega’s! Bij DNWG liggen de uitdagingen voor het grijpen. Wij stellen jou in de gelegenheid om initiatieven te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Wij bieden je begeleiding en ondersteuning, waardoor je volop de ruimte hebt om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Ben jij een technisch talent en ben je op zoek naar een werkgever in Zeeland waarbij jouw persoonlijke en professionele groei centraal staat? Kijk dan op onze site.

 • Werken bij Cogas

  Werken bij Cogas is werken bij een vooruitstrevend onafhankelijk netwerkbedrijf. Wij zorgen voor betrouwbare en veilige infrastructuren voor gas, elektriciteit, data en warmte. Daarnaast bieden we onze expertise aan op het gebied van energiemanagement en dragen we bij aan de ontwikkeling van duurzame energieoplossingen. Als innovatieve werkgever investeert Cogas graag in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. We bieden een marktconforme beloning en goede

  secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarbij is er veel ruimte om zelf het gewenste arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Ook als het gaat om opleidingen die kunnen bijdragen aan persoonlijke en professionele ontwikkeling zijn er veel mogelijkheden.

 • Ontwikkeld voor en door technici

  Ontmoet het team dat de campagne heeft opgezet

  V.l.n.r.

  Ronald Peerik (Cogas)

   

  Chris Moeliker (DNWG)

   

  Martin van Veen (Alliander)

   

  Spencer Heijnen (Teambegeleider CrossOver)

   

  Aliihsan Dev (Ziggo)

   

  Tjeerd Trommelen (Enexis)

   

  Ezra Leidelmeyer (Evides)

 • Contact

  Wil jij meer weten over deze campagne? Neem contact met ons op!

All Posts
×