• De nieuwe TechCrossOver!

  Een kijkje in de keuken bij innovatieve technische bedrijven.

 • De TechCrossOver

  Hoe bind en boei je jouw technici? Geef ze een kans om mee te denken met grote thema's en zichzelf te ontwikkelen.

  ±25 enthousiaste operators, monteurs en andere technici uit diverse bedrijven zullen aan een belangrijk thema voor hun werk en organisaties werken.

   

  Ben je technicus en wil jij:

  Bij 4 bedrijven een kijkje in de keuken nemen? Je eigen kennis over jouw werk delen met collega's van andere bedrijven uit hetzelfde vakgebied? Doe dan mee met de TechCrossOver najaar 2019.

   

  Geef je op of mail ons via marlous@projectcrossover.nl.

 • Hoe ziet het traject eruit?

  Dit zijn de dagen en bedrijven van het traject Voorjaar 2019

  Start

  Vrijdag 22 maart

  Wat wil jij leren? Je leert in de ochtend je team goed kennen en maakt een start met je thema. 's Middags neem je een kijkje in de keuken bij AVR.

  2e bijeenkomst

  Dinsdag 16 april

  Hoe werk je goed samen? Je werkt met je groep verder aan jullie oplossing en maakt hier een grote stap in! Ook kijken jullie rond bij het bedrijf Vitens.

  3e bijeenkomst

  Woensdag 15 mei

  Hoe presenteer je? Je werkt in de ochtend je oplossing en presentatie verder uit. 's Middags is het tijd voor een kijkje in de keuken bij Stadsverwarming Purmerend.

  Presentatie

  Woensdag 19 juni

  In de ochtend krijg je een kijkje in het gebouw van Alliander. In de middag presenteer je met je groep jullie eindresultaten aan alle gasten!

 • Geef je hier op voor de volgende TechCrossOver:

 • Interviews

  Lees over de ervaringen van deelnemers!

  Jasper | Evides

  Team: Virtual Reality

  "Ik ben meer te weten gekomen over hoe je naar een eindresultaat toewerkt samen met anderen. In plaats van teveel te focussen op het eindresultaat.''

  Tycho | HVC

  Team: Gezonde werkhouding

  ''De oefening tijdens de laatste dag met ranking en linking vond ik erg interessant, hierdoor benader je mensen anders! Tevens een stukje mensenkennis en het samenwerken met, in het begin, onbekende mensen.''

  Darko | VodafoneZiggo

  Team: Bevlogen medewerkers

  ''Persoonlijke verbetering! Ik heb de presentatie voorbereid en gegeven, iets dat ik normaal niet doe. Tevens nieuwe mensen en hun visies leren kennen.''

All Posts
×