• TechCrossOver najaar 2019

  Thema's:
  Hoe ga je om met verandering?

  Energietransitie in de praktijk: hoe werkt het?

  Vakmensen & veiligheid

  Jonge vakmensen naar jouw bedrijf

   

  Scroll naar beneden en bekijk meer informatie per thema!

  Benieuwd naar de

  traject-dagen?

  Klik voor de terugblik van:

  Deze editie werd mede mogelijk gemaakt door: House of Skills | WENB

 • Hoe ga je om met verandering?

  Wim van Dijken (Alliander), Gerben Bruggink (AVR), Maurice van der Waal (Enexis), Patrick van Ommen (Vitens), René Marskamp (Vitens) & Antoine Bodde (VodafoneZiggo)

  Podcast!

  Dit team heeft veel met elkaar gesproken over veranderingen. Veranderingen privé maar voornamelijk op het werk. Er was een groot verschil tussen de oudere en jongere generatie wat betreft veranderingen. Luister hun verhalen in de podcast die ze hebben gemaakt!

 • Energietransitie in de praktijk: hoe werkt het?

  Ronald Stellaard (AVR), Janus Vereijken (Enexis), Marius Groenenberg (Enexis), Henny van der Zanden (Enexis) & Ronny Lohuis (Rova)

  Denkwijzer

  Opslag & Transport Energietransitie

  Deze groep kwam erachter dat dit ze in dit grote onderwerp een focus moesten zoeken: Opslag & Transport van de Energietransitie.

   

  Belangrijke aspecten: Locatie-specifiek, Toepassen op bestaande gasnet, Waterstof goede oplossing en veel voordelen. Een denkwijzer om het kleinschalig uit te gaan proberen.

 • Vakmensen & Veiligheid

  Paul Krijt (Alliander), Albert de Jongh (Enexis), John van Nistelrooij (Enexis)Kevin Remme (MT Techniek), Arlon van Drimmelen (VodafoneZiggo), Bart van Doorn (VodafoneZiggo) & Cem Bitiren (Rova).

  Sticker & Sleutelhanger

  Een campagne om veilig te werken in je auto! ''Deeltijd vakman, voltijd veilig''. Met stickers op hun auto rijden ze rond, en hanger aan hun autosleutel. Om zo zichzelf en collega's te blijven herinneren aan veiligheid. Want de telefoon die constant gaat, laptop in de auto etc. werkt daarin niet altijd mee!

   

  Wil jij sticker of sleutelhanger ontvangen? Mail naar itzel@projectcrossover.nl

 • Jonge vakmensen naar jouw bedrijf

     

  Harry Hofstede (AVR), Lowies Spoormakers (Enexis), John van Gaal (Feenstra), Ivo Tijhaar (Feenstra), Jeroen den Braber (Feenstra), Jasper Blok (Indaver) & Jos Visser (VodafoneZiggo)

  Welk werk past bij jou?

  De teamleiders gingen deze dagen veelal met elkaar in gesprek over wat er bij hun bedrijf al allemaal gebeurd op het gebied van werven van nieuwe technische vakmensen en kammen allemaal met hetzelfde probleem. Grote conclusie uit dit thema: We moeten met elkaar de handen in een slaan en met elkaar opzoek naar de technische vakmensen van de toekomst, en hier al mee beginnen op de basisschool!

Alle berichten
×