• De TechCrossOver!

  Een kijkje in de keuken bij innovatieve technische bedrijven.

 • De TechCrossOver

  In deze tijd is het belangrijk voor technische bedrijven om monteurs te binden. Hoe bind en boei je jouw technici? Dat doe je ze door een kijkje in de keuken te laten nemen bij anderen én actief mee te laten denken aan grotere vraagstukken. De TechCrossOver vergroot de waardering en ontwikkeling van je monteurs. Je geeft ze de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en bindt ze aan jouw organisatie.

   

  Wil je dat jullie monteurs/technici/operators/..:

  Bij 4 bedrijven een kijkje in de keuken nemen? Leren van collega's van andere bedrijven uit hetzelfde vakgebied? Jullie technische vakmensen duurzamer inzetbaar zijn in de toekomst? Doe dan met jouw bedrijf mee met de TechCrossOver!

   

  Geef je op of mail ons via marlous@projectcrossover.nl.

 • "Dat er in elk bedrijf binnen onze sectoren dezelfde problemen voorkomen, dit is kenmerkend voor ons werk lijkt het wel. Door hier met elkaar over te praten lijkt het of je dan al meteen met elkaar in verbinding staat."

  Maarten | Senior Network Technician bij VodafoneZiggo

  ''Beter over dingen kunnen nadenken en erover kunnen praten. Dat het wel meevalt om voor meerdere mensen te spreken. Het presenteren voelt als een overwinning."

  Johan | Monteur bij VIB - netwerken

  ''Het was leerzaam om de andere organisaties beter te leren kennen en te weten wat de andere monteurs in hun werk doen. We hebben heel goed met elkaar samengewerkt en konden tijdens de sessies open met elkaar sparren. We bleven tussen de bijeenkomsten door op de hoogte van elkaar via de app, wat makkelijk is als je allemaal verschillende werkritmes hebt.''

  Wouter | Monteur bij Alliander

 • Hoe ziet het traject eruit?

  Dit zijn de dagen en bedrijven van het traject Voorjaar 2019

  Start

  Vrijdag 22 maart

  Wat wil jij leren? Je leert in de ochtend je team goed kennen en maakt een start met je thema. 's Middags neem je een kijkje in de keuken bij AVR.

  2e bijeenkomst

  Dinsdag 16 april

  Hoe werk je goed samen? Je werkt met je groep verder aan jullie oplossing en maakt hier een grote stap in! Ook kijken jullie rond bij het bedrijf Vitens.

  3e bijeenkomst

  Woensdag 15 mei

  Hoe presenteer je? Je werkt in de ochtend je oplossing en presentatie verder uit. 's Middags is het tijd voor een kijkje in de keuken bij Stadsverwarming Purmerend.

  Presentatie

  Woensdag 19 juni

  In de ochtend krijg je een kijkje in het gebouw van Alliander. In de middag presenteer je met je groep jullie eindresultaten aan alle gasten!

 • Thema's Voorjaar 2019

  Dit zijn thema's van het voorjaar traject 2019 van de TechCrossOver:

  Waardering voor monteurs

  Hoe blijf ik gezond?

  Doorgroeimogelijkheden

  Teamleider van de Toekomst

  Team voor teamleiders

 • Laat hieronder je interesse achter!

 • Interviews

  Lees over de ervaringen van deelnemers!

  Jasper | Evides

  Team: Virtual Reality

  "Ik ben meer te weten gekomen over hoe je naar een eindresultaat toewerkt samen met anderen. In plaats van teveel te focussen op het eindresultaat.''

  Tycho | HVC

  Team: Gezonde werkhouding

  ''De oefening tijdens de laatste dag met ranking en linking vond ik erg interessant, hierdoor benader je mensen anders! Tevens een stukje mensenkennis en het samenwerken met, in het begin, onbekende mensen.''

  Darko | VodafoneZiggo

  Team: Bevlogen medewerkers

  ''Persoonlijke verbetering! Ik heb de presentatie voorbereid en gegeven, iets dat ik normaal niet doe. Tevens nieuwe mensen en hun visies leren kennen.''

All Posts
×