• De TechCrossOver najaar 2018

  In het najaar start de nieuwe TechCrossOver. We nemen een kijkje in de keuken bij onderstaande vier hosting partners.

   

  De voorinschrijving is inmiddels gestart.

   

  Als de TechCrossOver een verschil kan maken voor jou en je team: vraag dan een persoonlijk introductiegesprek aan.

  Start

  TBA

  Je leert in de ochtend je team goed kennen en maak je een start met je thema. 's Middags neem je een kijkje in de keuken bij Oasen.

  2e bijeenkomst

  TBA

  Je werk verder aan jullie oplossing. 's Middags neem je een kijkje in de keuken.

  3e bijeenkomst

  TBA

  Je werkt in de ochtend je oplossing verder uit. 's Middags leer je hoe Engie eruit ziet.

  Presentatie

  TBA

  Bij Engie krijg je in de ochtend een kijkje in het indrukwekkende gebouw. In de middag presenteer je de eindresultaten aan alle gasten.

 • Interviews:

  Lees de ervaringen van oud-deelnemers

  Rob Broeders (Enexis)

  Deelnemer najaar 2017

  'Ik werd nu gedwongen om me in de discussies te mengen en met de uitkomst te bemoeien. Het was erg leuk om te doen en mijn inbreng is ook echt van waarde geweest op het eindresultaat. Dat is mooi om te zien.'

  Lees verder..

  Adrie Verhoeven (Brabant Water)

  Deelnemer najaar 2017

  'Ik ben van mezelf niet iemand die graag voorop loopt of het voortouw neemt. Toch zou ik nu ook dingen binnen mijn bedrijf willen veranderen en dan heb ik veel aan de technieken en manier van werken die we bij CrossOver hebben geleerd.'

  Lees verder..

  Wouter Tomassen (Alliander)

  Deelnemer najaar 2017

  'Het was leerzaam om de andere organisaties beter te leren kennen en te weten wat de andere monteurs in hun werk doen. We hebben heel goed met elkaar samengewerkt en konden tijdens de sessies open met elkaar sparren.'

  Lees verder..

 • Wat halen je mannen uit de TechCrossOver?

  Persoonlijke ontwikkeling

  Leren ...

  Tijdens CrossOver gaan je echt aan de slag met een uitdagend vraagstuk voor de sector. Ze werken samen in een team van verschillende technici en brainstormen onder begeleiding over hoe je bepaalde uitdagingen die je tegenkomt in de praktijk het beste op kan lossen. Een leerzaam proces, waar je als technicus de rest van je leven profijt van hebt.

  Netwerkvorming

  ... door samen ...

  Gedurende vier dagen werk je intensief samen met collega's van andere bedrijven. Ze leren elkaar goed kennen door uitgebreid kennis te delen maar ook door in teamverband aan de slag te gaan met 'challenges'.

  Aan de slag met inhoud

  ... een vraagstuk aan te pakken

  Je weet vaak als geen ander wat goed gaat en beter kan in je dagelijkse werkzaamheden. Daarom kan juist jij een waardevolle bijdrage leveren aan een inhoudelijk vraagstuk. CrossOver levert hands on oplossingen op - bedacht en getest door de technici zoals jij!

All Posts
×