• Wij garanderen impact op technische vakmensen.

  • Te vaak sluiten projecten voor (aankomende) technische vakmensen niet aan bij hun behoefte. 

  • Wij zijn de ondernemende buitenboordmotor voor impactvolle initiatieven voor technische vakmensen. 

  • Door ons grote netwerk onder technische bedrijven, vakmensen en branche-organanisaties zijn wij in staat beleid en onderzoek te vertalen naar concrete nieuwe initiatieven en inzichten. 

  • Wij spreken de 'taal' van de het bedrijf en de vakman. 

  • Hierdoor kunnen we beleid goed vertalen.

  • We garanderen daarom impact op de onderstaande drie thema's:

   

  Klik hier voor onze whitepapers.

  "Werving & Van Werk naar Werk"

  Van Werk naar Werk in coronatijd: Maar hoe zorgen we dat zij-instromers ook effectief omgeschoold worden naar een baan in de techniek?

  Skills van de toekomst: We onderzoeken samen met branche-organisaties en bedrijven de skills die de technici van de toekomst nodig hebben.

  Index Technische Vakvrouwen: De ITV helpt om aandacht te vragen voor technische vakvrouwen en het werven van deze doelgroep op de kaart te zetten. Bekijk hier de index .

  De Slimste Handen van de Toekomst: Verkiezing om de beste technische MBO-studenten in het zonnetje te zetten.

  "Leven Lang Leren"

  De TechCrossOver: Het leiderschapstraject voor technische vakmensen en teamleiders van verschillende organisaties. Klik hier voor meer informatie.

  Toolboxes voor technici:

  Gratis toolboxes voor technische teams om slimmer en vitaler te werken. De tools zijn bedacht of (door)ontwikkeld door technische vakmensen en kunnen zo in elk team ingezet worden. Klik hier voor de toolboxes.

  Hoe zet je technici aan tot leren? Deze onderzoekslijn richt zich op de vraag hoe je er voor zorgt als branche- en organisatie voor dat technische vakmensen zich ontwikkelen en duurzaam inzetbaar houden.

  Accelerator Groningse Ondernemers

  Groningse ondernemers van technische bedrijven gaan gedurende een jaar concreet met elkaar aan de slag om in hun bedrijf een lerende cultuur neer te zetten. Klik hier voor meer informatie.

  "Vitaliteit en waardering"

  De Slimste Handen van Nederland: Dé jaarlijkse campagne om technische vakmensen meer te waarderen en te behouden voor je organisatie. Klik hier voor meer informatie.

  Vitaalste Vakbedrijf: Organisaties laten hun vitaliteitsbeleid zien naar potentiële en toekomstige collega's. Klik hier voor de pagina met initiatieven omtrent vitaliteit.

  De TalentenScan: (zowel voor leven lang leren als vitaliteit): De TalentenScan is een 360gradenfeedback tool speciaal voor technische vakmensen. Klik hier voor meer informatie.

  Zes zonder Stress: Technici gaan de strijd aan met hun eigen vitaliteit samen met collega's. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

 • Floor van den Heuvel

  Projectleider Duurzame inzetbaarheid WENB

  ''CrossOver is voor mij een belangrijke & inspirerende samenwerkingspartner. Met een enthousiast team weten ze iedere keer weer mooie initiatieven van de grond te krijgen, juist voor die beroepsgroepen waarvoor binnen bedrijven zelf (nog) niet altijd even veel aandacht is voor hun persoonlijke en loopbaanontwikkeling. Hiermee weten ze deelnemers in hun kracht te zetten en ze bewust te maken van het feit dat ze zelf ‘in charge’ zijn om nieuwe of volgende stappen te zetten en daarmee actief aan hun duurzame inzetbaarheid te werken.''

Alle berichten
×