• CrossOverAcademy

  Boost aan jouw ontwikkeling en extern netwerk?

   

  Ben je een ambitieuze young professional? Als je carrière wilt maken is het cruciaal om je te onderscheiden. Je wilt jezelf ontwikkelen, en tegelijkertijd een netwerk opbouwen buiten je organisatie. Sla deze vliegen in 1 klap door mee te doen aan deze speciale Anniversary Edition van CrossOver.

   

  Waarom meedoen?

  Tijdens CrossOver ga je je netwerk flink uitbrengen en bouwen aan je eigen skills op het gebied van leidinggeven en invloed uitoefenen. Jullie gaan aan de slag met het werk van de toekomst: hoe kunnen we talent binnen jouw organisatie zoveel mogelijk benutten en een netwerk bouwen tussen organisaties?

   

  Doelgroep

  Ben je een young professional/trainee met:

  - Behoefte om jezelf uit te dagen & te ontwikkelen

  - Ambitie om door te groeien binnen of buiten jouw organisatie

  - Wens en talent om initiatief te nemen

   

  Praktische punten

  Houd de volgende 5 dagen vrij; Het programma start op:

  • 11 en 12 oktober (inclusief overnachting!) bij Vitens
  • 15 november bij CrossOver
  • 11 december bij Twence
  • 17 januari bij de WENB

   

  Aanmelden

  Deze editie is voor een beperkt aantal ambitieuze young professionals van verschillende bedrijven. We zullen dus selecteren op motivatie, bewezen initiatiefnemerschap en bereidheid om je netwerk uit te breiden voor de Nederlandse energie-, water-, milieu,- en telecombedrijven.

  Als je mee wilt doen dan kun je, na overleg met je leidinggevende, contact opnemen met Marlous (marlous@projectcrossover.nl) of geef je op via projectcrossover.nl/academy. Deadline is vrijdag 17 juli.

 • Administratieve CrossOver

  Werken aan jouw (administratieve) toekomst?

   

  Het werk gaat veranderen door digitalisering. Banen gaan verdwijnen, nieuwe banen ontstaan. Wacht niet af totdat je leidinggevende bepaalt hoe je werk eruit gaat zien. In deze CrossOver ga je samen met administratief personeel van andere bedrijven aan de slag te gaan om je werk productiever en leuker te maken. Schrijf je in voor dinsdag 17 juli!

   

  Waarom meedoen?

  Wil jij jezelf ontwikkelen, een groter netwerk (mensen met soortgelijke functies binnen andere organisaties), kennis en concrete tips over jouw werk nu en in de toekomst?

   

  Doelgroep

  Secretaresses, medewerkers binnendienst, HR-ondersteuning, facilitair medewerkers, financieel administratief medewerkers, en directie-assistenten.

   

  Organisatie en duur

  Het programma start op 11 september 2018 en bestaat uit drie bijeenkomsten, die georganiseerd worden op drie locaties verspreid door het land:

  • 11 september van 10.00 tot 16.00 bij Vitens in Soestduinen
  • 2 oktober van 10.00 tot 16.00 bij Enexis in Den Bosch
  • 13 november van 11.00 tot 16.15 bij Alliander in Duiven

   

  Aanmelden

  Als je mee wilt doen dan kun je, na overleg met je leidinggevende, contact opnemen met marlous@projectcrossover.nl of geef je op via projectcrossover.nl/administratief. Deadline is dinsdag 17 juli. Het gaat op volgorde van binnenkomst.

 • TechCrossOver

  De nieuwe TechCrossOver: een kijkje in de keuken bij 4 technische bedrijven

   

  Ga jij de uitdaging aan?

   

   

  Waarom meedoen?

  Je wilt een kijkje in de keuken nemen bij 4 technische bedrijven en je hebt er vertrouwen in dat je de mooiste bus van Nederland hebt J.

   

  Voor technici zoals monteurs en operators.

  - Je vindt het leuk om een kijkje bij de ander in de keuken te nemen
  - Je werkomgeving verandert en/of je vindt leren en ontwikkelen belangrijk
  - Je wil beter worden in communiceren, invloed te uitoefenen of presenteren

   

  Organisatie en duur

  Het programma start op 14 september 2018 en bestaat uit vier bijeenkomsten, die georganiseerd worden op drie locaties verspreid door het land:

  • 14 september van 9.30 tot 16.00 bij Oasen in Gouda
  • 28 september van 9.30 tot 16.00 bij Enexis in Roosendaal
  • 31 oktober van 9.30 tot 16.00 bij VodafoneZiggo in Amsterdam
  • 30 november van 9.30 tot 16.00 bij Engie in Lelystad

   

  Aanmelden

  Als je mee wilt doen dan kun je, na overleg met je leidinggevende, contact opnemen met marlous@projectcrossover.nl of geef je op via projectcrossover.nl/tech. Deadline is dinsdag 17 juli. Het gaat op volgorde van binnenkomst.

   

All Posts
×