• De EnergietransitieCrossOver

  Hoe betrek en bind je jouw technici bij de energietransitie? Geef ze een kans om mee te denken met thema´s rondom de energietransitie en zichzelf te ontwikkelen.

  15+ enthousiaste operators, monteurs en andere technici en teamleiders uit diverse bedrijven gaan aan de slag met wat de energietransitie betekent voor hun werk en organisatie.

   

  Ben je technicus en wil jij: Bij meerdere bedrijven een kijkje in de keuken nemen? Je eigen kennis over jouw werk delen met collega's van andere bedrijven uit hetzelfde vakgebied? Doe dan mee met de EnergieTransitieCrossOver voorjaar 2019.

   

  Ben je teamleider en wil jij: Meedoen aan het team van leidinggevenden? Een oplossing bedenken rondom de energietransitie? Met of zonder monteurs van jouw organisatie? Geef je dan ook op.

   

  Geef je op of mail ons via marlous@projectcrossover.nl.

   

  De EnergieTranisitieCrossOver wordt mede mogelijk gemaakt door House of Skills en WENB

   

   

  Hoe zien de dagen eruit?

  Dit zijn de dagen en bedrijven van het traject voorjaar 2019

  Start

  Vrijdag 26 april

  9:30 - 16:00

  Wat wil jij leren? Je leert in de ochtend je team goed kennen en maakt een start met je thema. We duiken in de energietransitie en welke vaardigheden daarvoor nodig zijn. 's Middags neem je een kijkje in de keuken bij Feenstra (locatie Heerhugowaard).

  2e bijeenkomst

  Vrijdag 17 mei

  9:30 - 16:00

  Hoe ga je om met onzekerheid? Je werkt met je groep verder aan jullie oplossing en krijgt lessen uit de topsport over omgaan met onzekerheid. Ook kijken jullie rond bij het bedrijf Dmissi Electrotechniek (locatie Amsterdam).

  3e bijeenkomst

  Woensdag 5 juni

  9:30 - 16:00

  Hoe houd jij je energie hoog? Je werkt in de ochtend je oplossing verder uit. 's Middags is het tijd voor een kijkje in de keuken bij IJskoud BV (locatie Amsterdam).

   

  Presentatie

  Vrijdag 21 juni

  9:30 - 16:00

  In de ochtend oefen je je presentatie bij House of Skills In de middag presenteer je met je groep jullie eindresultaten aan alle gasten! (locatie Openbare Bibliotheek Amsterdam).

 • Schrijf je in!

  Laat binnen 1 minuut je gegevens achter en we bellen je op voor meer informatie

All Posts
×