• ENECO FIT & ENERGIEK

  Dit voorjaar is een nieuw traject van start gegaan waar technische vakmensen en kantoorpersoneel actief meedenken met thema’s rondom Fit & Energiek werken.

  In dit traject wordt kennis gedeeld tussen collega’s van verschillende units en bedenken ze zelf een nieuw initiatief. Dit traject doen twaalf medewerkers van Eneco mee en zijn verdeeld in drie thema’s die aan de slag zijn gegaan met een specifiek thema. De drie thema’s zijn:
  Hoe blijf ik fysiek gezond? Hoe blijf ik mentaal gezond? Hoe benut je jouw talenten?

   

 • Aanmelden eindpresentatie

  Ben jij benieuwd welke ideeën tot stand komen? Sluit dan aan bij de digitale eindpresentatie, Woensdagmiddag 30 juni 15:00 - 16:30 uur. Laat weten via onderstaande button of je erbij bent. Tzt ontvang je dan meer informatie over de digitale eindpresentatie.

 • Eneco Fit & Energiek

  Het Eneco Fit & Energiek traject bestaat uit vier bijeenkomsten. Deze zijn verspreid over drie maanden waarin ze met elkaar aan de slag gaan en tussendoor ook hun eigen (directe) collega’s betrekken met vragen en interviews. Benieuwd waar de deelnemers tot nu toe mee bezig zijn geweest? Lees dan hier de terugblik over de eerste twee bijeenkomsten.

  Di 6 april

  Ochtend: De deelnemers leren hun team kennen en maken een start met het thema.

   

  Do 22 april

  Ochtend: Het thema wordt verder uitgewerkt tot een presentatie.

  Di 25 mei

  Ochtend & lunch: Ze werken verder aan de oplossing en maken hier een grote stap in!

  Woe 30 juni

  Eind van de ochtend bereiden de teams de presentatie voor. In de middag presenteren ze hun bevindingen aan de organisatie.

 • Vragen of meer weten over Eneco Fit & Energiek?

  Neem contact op met Marlous van CrossOver (06-18987286 | marlous@projectcrossover.nl)

Alle berichten
×