• Initiatieven

  In de CrossOver werk je samen aan een vraagstuk. Een selectie van de initiatieven uit CrossOver:

  Smart Shoulder

  Team robotisering (TechCrossOver & CrossOverAcademy)

  Naar aanleiding van een onderzoek bij 150 monteurs, kwam duidelijk de behoefte aan slimme ondersteuning door kleding naar voren. Daarom is tijdens de TechCrossOver een team van 5 technici aan de slag gegaan met de smart shoulder. Lees hier meer.

  De Beslisboom

  Team bemoeizorg (SociaaldomeinCrossOver)

  Een groep van verschillende Haagse sociale wijkteamleden heeft de beslisboom ontworpen, die wijkteam-leden helpt om binnen huidige wet- en regelgeving keuzes te maken over gegevensuitwisseling binnen de bemoeizorg. Hoe werkt dat in de praktijk? Klik op het filmpje hiernaast!

  Team Materiaalkennis (TechCrossOver)

  De gids geeft alle Legends met hun specifieke kennis over onbekende materialen weer. Zodra een monteur onbekend materiaal tegenkomt, kan hij via de gids met een Legend in contact komen die hier specifieke kennis over heeft. Lees hier meer.

  Team Big Data (CrossOverAcademy)

  Door digitalisering worden organisaties steeds afhankelijker van het internet en digitale systemen. Dit maakt ze kwetsbaar voor cyberaanvallen en menselijke- en technische fouten. Daarom heeft team 'Big data' een cybersecurity awareness programma ontwikkelt. Het programma en de inzichten worden ook bij het ministerie van Veiligheid en Justitie, Nuon, Delta en Alliander gebruikt.

  Team Gezond werken (TechCrossOver)

  Het team 'Gezond werken' heeft een informatieve poster ontworpen met een gezond eetritme voor dag en nacht en adviezen om werkdruk / stress te reduceren. Van groot belang voor elke technicus!

Alle berichten
×