Terug naar site

Zonnige slotbijeenkomst TechCrossOver bij Alliander!

Met veel genoegen kijken we terug op de slotbijeenkomst van de TechCrossOver! We willen alle betrokkenen bij CrossOver en in het bijzonder alle deelnemers bedanken voor hun uitgebreide inzet en positieve energie tijdens het CrossOvertraject. Ook willen we Bert de Graaf & Leo Stens van Alliander bedanken voor de goede organisatie van de dag.

Lees hieronder meer over de eindresultaten van de teams & klik op de links voor meer informatie:

Slimme ondersteuning van de technicus – Link met meer informatie
Team ‘Slimme ondersteuning van technici’ presenteerde tijdens deze slotbijeenkomst met trots het eerste prototype van het slimme vest. Het concept heeft al enkele werkende functies, zoals lichtsensoren, gasdetectie en bewegingscorrectie. De komende tijd werken de ontwerpers verder om een bruikbaar prototype te ontwikkelen, dat de basis kan zijn voor een modulair, multifunctioneel vest voor technici.

Digitalisering & datagestuurd werken – Link met meer informatie & Klik hier om het stappenplan te downloaden
Het product is af! We hebben als groep digitalisering- & data gestuurd werken een generiek stappenplan ontwikkeld om aan de slag te gaan met alle uitdagingen die in organisaties leven omtrent dit onderwerp. Het maakt items begrijpelijker en belemmeringen sneller oplosbaar. De eerste pilots die de bedenkers zelf hebben gedraaid zijn positief! Wij hopen dat dit concrete stappenplan zal leiden tot veel inspirerende ideeën en vooruitgang.

Klantvriendelijk werken – Link met meer informatie & Klik hier om de poster te downloaden
De slotdag van CrossOver was de spannendste. Uit de comfort zone en aan een grote groep mensen het verhaal vertellen waar vier maanden lang hard aan gewerkt is. Alle deelnemers van het team klantvriendelijk werken deelden hun eigen ervaringen over de meeloopdag: wat leverde het hen op met de planning mee te lopen en welke verbeterpunten zagen ze? Aan het eind presenteerden ze de poster die ontwikkeld is om anderen in hun organisatie ook aan te moedigen ‘een dagje van baan te ruilen’.

Trots kijkt iedereen terug op het proces en in de whats’app groep worden de eerste stappen al gezet om elkaar nog eens te zien. Leslie Hoogenboom (Evides) heeft al geregeld dat hij volgend jaar nog een keer mee mag doen!

Materiaalkennis – Link met meer informatie
Op de ABS (Alles Behalve Standaard) legend app kwamen veel positieve reacties uit de zaal en zelfs de eerste concrete toezegging van Ziggo om hier echt iets mee te gaan doen. Het idee van de App stelt technici in staat om informatie over Alles Behalve Standaard materiaal eenvoudig en snel te raadplegen aan de hand van beeldherkenningssoftware. Je maakt een foto van een stuk materiaal en de app wijst je naar informatie hierover én mensen die hier potentieel veel kennis van hebben (zogenaamde Legends). “Ik zie dit echt gebeuren en wat ik zo mooi vind is dat App gebruik maakt van zowel jong en oud. De jongere monteurs kunnen goed omgaan met de technologie en de oudere monteurs kunnen er hun kennis in kwijt.”

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over één of meerdere oplossingen? Laat het mij dan vooral weten via sabine@projectcrossover.nl.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK