Werk efficiënter en start op woensdag het weekend!

Tijdens de CrossOverAcademy voorjaar 2018 is een team van vier deelnemers aan de slag gegaan met het thema ‘’Efficiënter werken door digitalisering’’.

Vijf dagen kwamen ze samen om met elkaar te brainstormen over hun thema, over hun creatieve vraag, over de antwoorden. Ze leerde elkaar elke dag beter kennen maar ook zeker zichzelf.

‘’Hoe gaan we medewerkers voorzien van een digitaal DNA, zodat op woensdag het weekend kan beginnen?’’ Creatief is de vraag zeker, en wie wil dit nou niet? Maar hoe? De mannen kwamen met oplossingen als überhaupt het identificeren van inefficiënties door experts in en extern. Het toepassen van games zodat het digitalisering leuker wordt (ja het team bestond uit allemaal mannen), digitalisering meenemen in een soort beoordelingscyclus. Maar uiteindelijk zit de efficiëntie in de kennis die we allemaal bezitten en deze kennis op te slaan en met elkaar te delen. Waarom zouden we het wiel opnieuw moeten uitvinden?

Reactie idee: Pepijn Koops (Meerlanden) - ‘’Nadenken om de database te vullen zonder dat een expert het extra moeite kost’’

Behalve de creatieve vraag, zijn de mannen ook creatief bezig geweest. Leuk een tekst die zegt wat we moeten doen, maar laat het vooral zien!

Bedankt voor jullie idee, input, enthousiasme en aanwezigheid!

Chiem Ringers (Alliander), Gijs Suringh (AVR), Luuk Schoenmaekers (Enexis) en Fons Daemen (WML).

Benieuwd waar de andere deelnemers aan hebben gewerkt?
Check hier de resultaten: Cyber Security & Wendbare organisaties

En ga voor meer foto's naar onze FB-pagina.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK