Welke directeur? ''De grote met snor''

Waar de groep de eerste dag veel leerde over zichzelf en waar ze wel of juist geen energie van krijgen, stond deze tweede dag van het Administratieve CrossOver traject in het teken van technologie. Uit alle hoeken van Nederland kwamen we naar het hoofdkantoor van Deloitte in Amsterdam. Terwijl iedereen binnen druppelde blikte we terug op de vorige bijeenkomst en kregen we een introductie van Deloitte.

Veerkracht

Als je valt sta je op, meebewegen in verschillende situaties, flexibiliteit: het vermogen om te leren en bij tegenslag weer een vervolgweg te vinden. Maar wat maakt je nou veerkrachtig? Bekijk de video (nog eens) van Jaap Bresser, ‘’Omgaan met verandering’’. De manier hoe je omgaat met tegenslagen bepaalt de kwaliteit van je leven.

Bram Jonker (Deloitte): ''Het gaat over het menselijke, daar ben je altijd de toegevoegde waarde. Wat er ook gebeurd aan technologie, administratieve medewerkers zijn altijd een stap voor.''

Chatbot & demo
Het werd tijd om zelf aan de slag te gaan. De chatbot. In groepen van drie is er een chatbot gemaakt onderleiding van o.a. spreker Bram Jonker. Welke vragen kan je krijgen en hoe kan een chatbot daar op reageren? Creatief ging de groep aan de slag, o.a. het inplannen van een vergadering voor de directeur met grote snor. Aansluitend kregen we een demo van twee medewerkers van Deloitte, die een kijkje gaven in de twee programma’s die zij veel gebruiken: Axxerion en Travelportal.

Skills van de toekomst zijn de vier c’s: Critica Thinking - Collaboration - Creativity - Communication

Eigen demo

Natuurlijk gingen we in de middag ook nog zelf aan de slag. Iedereen ging in het kort een eigen tool/technologie van hun bedrijf toelichten. Zo konden alle deelnemers met 10+ nieuwe technologieën naar huis.

Bedankt Deloitte voor de gastvrijheid! Met name Gilda den Rooijen voor het mogelijk maken en het regelen, Bram Jonker en assistenten voor de chatbot-workshop & Kim en Regina voor de demonstratie.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK