Wat doe jij woensdagmiddag 19 juni?

Woensdagmiddag 19 juni is het alweer tijd voor de zevende slotbijeenkomst van de TechCrossOver! De huidige deelnemers hebben over zichzelf geleerd door te werken aan hun thema en inspiratie gekregen door vier verschillende 'kijkjes in de keuken'; AVR, Vitens, Stadsverwarming Purmerend en Alliander. De thema's waar zij deze editie aan hebben gewerkt zijn: Hoe blijf ik gezond?, Doorgroeimogelijkheden, Waardering voor monteurs en de Teamleider van de toekomst (groep teamleiders).

De deelnemers en wij kijken er enorm naar uit, om leidinggevende en collega's van de deelnemers, experts op deze thema's maar ook geïnteresseerde die graag meer over deze facetten in organisaties willen weten, te mogen ontvangen!

TechCrossOver

De TechCrossOver is een samenwerking tussen technici van verschillende organisaties. 22 monteurs van 9 organisaties wisselen in vier teams kennis uit over uitdagende vraagstukken.

Agenda van de dag

13.30 - 14.00: Inloop
14.00 - 16.00: Presentaties deelnemers
16.00 - 16.15: Afsluiting
16.15 - 17.15: Borrel

Tussen de presentaties door en natuurlijk de borrel kun je de andere aanwezigen leren kennen. Een mooie kans om met collega's van vergelijkbare organisaties het gesprek aan te gaan, je te laten inspireren en je netwerk uit te breiden.

Praktische informatie

Voor de eindpresentatie op woensdagmiddag 19 juni om 14.00 tot 16.15 heet Alliander je van harte welkom op hun mooie kantoor in Duiven. Parkeren kan voor het gebouw, bij drukte raden we aan de auto neer te zetten bij de Ikea (+/- 10 minuten lopen)

Adres: Dijkgraaf 4. 6921 RL Duiven

Datum: 19 juni 2019
Tijd: van 14.00 tot 16.15 (+ borrel), inloop vanaf 13:30
Voor wie: leidinggevenden, (oud-) deelnemers aan CrossOver en andere geïnteresseerden!

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK