Wanneer voel jij je gewaardeerd?

“Hoe staat het met de waardering van technici en wat houdt waardering eigenlijk in?” Over deze vragen heeft team “Waardering voor technici” zich gebogen tijdens de 4 dagen van deze technische CrossOver editie. Dit mooie team bestond uit de volgende technici en teamcoach: Dave (Alliander), Marco (AVR), Richard F. (HVC), Tom (PWN), Robert (Vitens), Albert (VodafoneZiggo) en Annette (CrossOver). Wil je ook meer weten over hun onderwerp? Lees dan verder en bekijk het leuke filmpje onderaan deze blog!

Waardering definiëren

Wat is waardering? Wanneer voel je je gewaardeerd? En wanneer niet? Dat waren de onderwerpen die centraal stonden tijdens deze eerste TechCrossOver-dag. Het team, bestaande uit monteurs en operators, kwam op basis van gedeelde ervaringen samen tot een definitie van waardering. Deze legden zij in de weken die volgden na de eerste dag voor aan collega’s, om aan de hand van die informatie tot een gemeenschappelijk kernprobleem te kunnen komen.

De technici en leidinggevenden in gesprek

Een schouderklopje, betrokkenheid en goede communicatie. Die combinatie leidt tot begrip voor elkaar en tot het gevoel gewaardeerd te worden. Het was de gemene deler in de gesprekken die het team de afgelopen weken voerden met collega’s. Met die uitkomst in het achterhoofd ging het team deze tweede CrossOver-dag in gesprek met één van de andere groepen binnen de TechCrossOver, namelijk de teamleiders. In duo's van technicus en teamleider bespraken zij hun behoefte, beleving en belang.

Als acteurs op een filmset

Op dag drie was het voor deze heren tijd om binnen te lopen op een heuse filmset. Zij beeldden verschillende aspecten uit rondom hun thema 'waardering’. Op een humorvolle manier meer onderling begrip kweken tussen collega’s en leidinggevenden, dat was het plan. Ze voelden zich al gauw thuis in de spotlights. Voor twee draaiende camera’s en een groot green screen werkten ze samen aan een mooi eindproduct. Bekijk hieronder hun leuke en interessante filmpje over waardering!

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK