''Waardering is ontzettend belangrijk''

Het team binden van monteurs/technici bestond uit: Johan (Vib-netwerken), Karim (VodafoneZiggo), Marcel (AVR), Ymco (Alliander) en Victorine (CrossOver).

 

De dagen van dit team bestond veel uit praten, nadenken, interviews houden met collega's en mooie gesprekken voeren. Wat is de conclusie?' ''Waardering is ontzettend belangrijk’' (ook al moet het salaris natuurlijk wel kloppen.) Je gewaardeerd voelen stimuleert je op alle fronten, maar hoe uit je dan die waardering als teamleider? Flinke gesprekken met teamleiders volgden, open gesprekken die ze hiervoor eigenlijk nooit hadden:

[teamleider]: ''Als ik dan het hele team in het zonnetje zet, of een medewerker als beste van de week in de schijnwerpers zet?''

[monteurs:] “nee joh! Liever 1 op 1, van mens tot mens”, “niet te formeel anders denken we dat je weer wat te ‘verbeteren’ wilt” “En liever niet voor de groep, dat is ongemakkelijk. Wees vooral oprecht, op je eigen manier”.

Een van de mooiste ervaringen van CrossOver vonden de monteurs dat er eindelijk echt een gesprek was over belangrijke onderwerpen en het moment dat ze met het team van teamleiders gewoon open over waardering praatten. “Je gaat elkaar beter begrijpen en denkt dan, ‘waarom praten we niet gewoon wat vaker zo open met elkaar!’”

Wil jij meer weten over de andere thema's van deze editie? Klik hier.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK