Waar krijg jij energie van?

De eerste Administratieve CrossOver dag voorjaar 2019

Waar krijg je energie van? Waar ga je mee beginnen of waar juist mee stoppen? Vragen die aanbod zijn gekomen tijdens de eerste Administratieve CrossOver dag voorjaar 2019. Met een groep van 18 enthousiaste deelnemers van 9 verschillende bedrijven was dinsdag 9 april de eerste dag bij Stedin in Utrecht.

De deelnemers werken in hun huidige functie met een minimum van 3 maanden en een maximum van

maar liefst 37 jaar!

De ochtend werd het traject kort toegelicht en heette Stedin ons welkom met een korte presentatie. Toen was het tijd om zelf aan de slag te gaan. Zowel in de ochtend als in de middag heeft de groep gewerkt aan diverse opdrachten waarbij niet alleen de oog en hoor zintuigen aanbod kwamen maar ook aanrakingen en proeven. En daarmee doelen we niet op het handje schudden bij binnenkomst en het eten van de lunch!!

In het begin van de middag werd een interessant collega gegeven door Saskia Nijs, expert op het gebied van werk, technologie en mens. Een interactieve sessie waar nieuwe inzichten aanbod kwamen maar ook veel herkenning werd bevestigd. Als energizer werd er een brandweeroefening gestart in het hele pand van Stedin, waardoor iedereen even naar buiten kon om kennis te delen!

80% van de medewerkers is niet betrokken en

zouhet liefst iets anders doen

We bedanken Stedin voor hun gastvrijheid, Saskia Nijs voor haar wijze woorden maar vooral de deelnemers. Dankzij jullie openheid en enthousiasme was het een geslaagde eerste dag en we kijken ernaar uit jullie te ontvangen 21 mei bij Deloitte.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK