Van buiten naar binnen

Wat CrossOver deze week in de brievenbus vond? De Personeelsmagazine 'Inside' van AVR. Hierin stond een interview in het rubriek Van buiten naar binnen, met onze programmamanager Marlous Roelofs en deelnemer van afgelopen TechCrossOvertraject, René Elting, Allround medewerker logistiek en acceptie bij AVR in Duiven.

''Kijk, wij kunnen technische vakmensen niet leren hoe ze hun werk moeten doen, daar zijn ze zelf de beste in. We kunnen ze wel inzicht geven hoe ze er meer uit kunnen halen door kennis te delen en ervaringen uit te wisselen.'' - Marlous

René heeft in het voorjaar 2019 traject gewerkt aan het thema ''Hoe blijf ik gezond?'' In een team met 5 andere technici/monteurs van andere bedrijven hebben ze een spel ontwikkeld, Waar ligt jouw grens? Klik hier voor meer informatie.

''Dat ik aan dit project mee mag doen om mezelf te ontwikkelen, voelt wel als wardering. Ik merk het nu ook al in mijn werk. Ik probeer over dingen na te deken, hoe vind ik rust? Wat is mijn grens eigenlijk? Daar heb ik nooit over nagedacht. Verder neem ik stappen die ik hiervoor nooit zo snel zou hebben genomen. Denk aan contacten leggen binnen AVR en gesprekken voeren over hoe we het spel onder de aandacht kunnen brengen. Ja, ik vind het een erg goeie ervaring.'' - René

Foto: Rondleiding 22 maart bij AVR in Duiven door René

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK