Terugblik CrossOver & Inschrijvingen najaar 2017

Lees hieronder meer over de eindresultaten van de teams voorjaar 2017 & de inschrijvingen voor de nieuwe CrossOver in het najaar:

AssetmanagementLink met meer informatie & download de poster + workshop

Team assetmanagement presenteerde hun poster en workshop waarmee je direct met mensen uit verschillende lagen van de organisatie concreet aan de slag kunt gaan. Zo creëer je begrip in de hele organisatie waarom bepaalde veranderingen worden doorgevoerd. De deelnemers hebben de poster en workshop al getest, en delen het graag met iedereen – dus stuur vooral ook door!

Klant CentraalLink met meer informatie

Bij de eindpresentatie van CrossOver overtuigde het Team Klant Centraal haar publiek van het belang van het centraal zetten van de klant. Peter Horstman deelde zijn eigen pijnlijke klantervaring bij het afsluiten van een motorverzekering en nam samen met het team de luisteraar mee in het het proces van hun CrossOver. Het team heeft vijf stappen benoemd waarop verbetering te halen is en naar aanleiding daarvan een filmpje laten maken en het spel Klant-Discus-Zie ontwikkeld.

* Wil jij het filmpje meteen delen via sociale media? Leuk! Klik dan op deze link en ga naar ‘Delen’

Internet of ThingsLink met meer informatie

Dat “Internet of Things” leeft onder de deelnemende bedrijven is helder. Echter, om als sector optimaal van deze kansen gebruik te maken is meer samenwerking nodig. Een belangrijke voorwaarde voor deze samenwerking is dat onderling meer data wordt uitgewisseld en het liefst via eenzelfde standaard, zodat de data door alle partijen gebruikt kan worden. Daarom komt dit team met het volgende voorstel: “Wij starten een samenwerking tussen nutsbedrijven om samen slimme data te gebruiken als minstens 8 partijen toezeggen om mee te doen. Evides en Vitens doen al mee. Jouw organisatie ook?”

* Wil jij het filmpje meteen delen via sociale media? Leuk! Klik dan op deze link en ga naar ‘Delen’

Start nieuwe CrossOver najaar 2017 – interesse?

Ken je iemand die nieuwsgierig is naar andere organisaties en zichzelf wil ontwikkelen? De inschrijvingen voor de geheel vernieuwde CrossOver voor young- & experienced professionals zijn geopend! Een team van 4-6 deelnemers (HBO/WO-niveau) uit verschillende organisaties gaat in 3 dagen + 2 middagen aan de slag met een inhoudelijk vraagstuk. Daarnaast kunnen deelnemers deze keer voor het eerst kiezen uit een menukaart van workshops voor hun persoonlijke ontwikkeling. Hosting partners zijn Brabant Water en Enexis.

 

De thema’s zijn:

Geluk/well being in het werk

Tekort aan technisch personeel

Geofencing (slim informatie over de ondergrond delen)

Innovatieve manieren van leren (o.a. gamification)

Het nutsbedrijf van de toekomst

 

Je kunt hier de brochure downloaden

 

Wil jij meer weten over één of meer van de oplossingen? Of wil je graag meer informatie over de najaarseditie? Neem dan contact op met mij via sabine@projectcrossover.nl.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK