Succesvolle Technische editie voorjaar 2018

Dé dag was aangebroken. Dinsdagmiddag 12 juni was het de beurt aan onze TechCrossOverdeelnemers om op de voorgrond te treden en hun ideeën te presenteren. De 23 monteurs begonnen in maart en hebben de afgelopen drie maanden, drie dagen gewerkt met elkaar op diverse locaties (Tennet, Evides, HVC). Daarnaast hebben ze veel met elkaar contact gehad, collega's het overall van het lijf gevraagd en gespard met hun teambegeleider over deze laatste bijeenkomst.

Deze laatste dag was bij Alliander in Duiven. Een prachtige locatie waar we natuurlijk eerst een kijkje in de keuken moesten nemen. Zo hebben deelnemers een rondleiding bijgewoond, praktijkles gehad betreft gas en elektra en een deel heeft deelgenomen aan een Virtual Reality Demo!

Toen was het tijd om nog de laatste loodjes te leggen voor de eindpresentaties. Het oefenen van teksten, het bijwerken van de powerpoint, het delen van de laatste bevindingen en vooral nog genieten van elkaars gezelschap.

Na een heerlijke lunch (bedankt Johan voor de tip #broodjeskroket), kwamen de gasten vanuit het hele land binnen lopen. Aantal waren voor het eerste bij een eindpresentatie en een deel is inmiddels meubilair en zorgt er elk jaar weer bij te zijn, Welkom!

We trapte gelijk de presentaties af. Vijf groepen om en om aan de beurt om in maximaal 10 minuten hun bevinden te vertellen, hun leerdoelen te delen, hun ervaringen.

  • Omgaan met agressieve klanten
  • Bevlogen medewerkers
  • Gezonde werkhouding
  • Smart shoulder
  • Virtual Reality
(Houd de blog in de gaten, want binnenkort meer informatie beschikbaar per thema!)
Na alle presentaties, kregen alle aanwezigen de ruimte om langs de thema's te lopen en met elkaar in gesprek te gaan. En voornamelijk schouderklopjes uit te delen, want wat hebben de mannen het goed gedaan!!

Dit moest natuurlijk even worden afgesloten met een borrel(tje). We hopen jullie allemaal nog een keer terug te zien, op jullie geweldige locaties, tijdens bijeenkomsten/presentaties! En check hier alle foto's van deze middag.

Wij bedanken alle deelnemers, stakeholders en experts voor hun inzet, input en energie. En iedereen die ons heeft geholpen om er een geslaagde dag van te maken bij Tennet, Evides, HVC en Alliander. Tot een volgende bijeenkomst!

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK