Terug naar site

Succesvolle startbijeenkomst

Op 9 oktober is de nieuwe CrossOver van start gegaan. Young professionals werken aan drie uitdagingen die in alle sectoren spelen: Gezond Werken, Robotisering en Projectmanagement 2.0. Deelnemers komen uit de energie-, kabel & telecom-, afval-, netwerk- en watersector.

Tijdens de startbijeenkomst hebben de deelnemers elkaar leren kennen en hebben ze het inhoudelijke startschot gegeven. De deelnemende bedrijven zijn: Alliander, Attero, Brabant Water, Enexis, Evides, EPZ, HVC, Kabel Noord, Spaarnelanden, Twence en Westland Infra. We hebben te maken met dezelfde uitdagingen: zoals wat zijn de best practices voor Gezond Werken, welke vormen van Projectmanagement 2.0 passen het beste bij de sector en welke kansen liggen er om met Robotisering het werk van monteurs te verlichten? Ze hebben besloten om niet ieder het wiel opnieuw uit te vinden, maar om over de grenzen van onze bedrijven heen te kijken. Zo leren ze van elkaar, en ontstaan er nieuwe initiatieven. Wij geloven dat dit leerzaam is voor de deelnemers én nuttig voor de bedrijven. Op dinsdagmiddag 1 december is er een co-creatiesessie met experts uit de verschillende organisaties. In maart 2016 presenteren de deelnemers hun resultaten.

Wilt u op de hoogte blijven, een bijdrage leveren of aanwezig zijn bij de expertbijeenkomst? Mail dan naar Josje Damsma op: josje@projectcrossover.nl

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK