Terug naar site

Start met 5 sectoren

Maar liefst 5 sectoren starten in oktober met de nieuwe CrossOver. 17 young professionals uit de energie-, kabel & telecom-, afval-, netwerk- en watersector gaan samen aan de slag. Ze werken aan drie uitdagingen die in alle sectoren spelen: Gezond Werken, Robotisering en Projectmanagement 2.0.

Deze editie doen de volgende 11 bedrijven mee: Alliander, Attero, Brabant Water, Enexis, Evides, EPZ, HVC, Kabel Noord, Spaarnelanden, Twence en Westland Infra. Ze lopen tegen dezelfde problemen aan; zoals wat zijn de best practices voor Gezond Werken, welke vormen van Projectmanagement 2.0 passen het beste bij de sector en wat is de invloed van Robotisering op onze bedrijven? Ze hebben besloten om niet ieder het wiel opnieuw uit te vinden, maar om deze uitdagingen samen te lijf te gaan: do it yourself consultancy. Zo leren ze van elkaar, en ontstaan er nieuwe initiatieven. Wij geloven dat dit leerzaam is voor de deelnemers, nuttig voor de bedrijven en zo ook goed voor de Nederlandse economie in ‘t geheel.

Reinier Rutjens, waarnemend directeur van de Werkgeversorganisatie van Energie- en Nutsbedrijven (WENb) ziet het als “een unieke kans om echt een verschil te maken door samen te werken over de grenzen van bedrijven en sectoren heen. Deelnemers bouwen een duurzaam netwerk op buiten hun eigen organisaties. Maar belangrijker: inhoudelijk gezien schreeuwen de opdrachten om uitwisseling van kennis en een verfrissende blik.”

De startbijeenkomst vindt plaats op vrijdagmiddag 9 oktober bij de WENb en WWb in Arnhem. In maart 2016 presenteren de deelnemers hun resultaten.

Wilt u op de hoogte blijven, een bijdrage leveren of aanwezig zijn bij de startbijeenkomst? Mail dan naar Josje Damsma op: josje.damsma@arbinn.com

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK