Terug naar site

Soepele en energieke Administratieve CrossOver online

De eerste online Administratieve CrossOver afgelopen donderdag 16 april verliep soepel en energiek! Deze eerste dag stond in het teken van kennismaken en met elkaar in gesprek over de toekomst van werk in tijden van robotisering en automatisering.

Door het Corona-virus is dit ineens in een stroomversnelling gekomen. Digitale systemen die vaak wel waren aangeschaft, worden nu volop gebruikt. Toch weten we niet precies hoe de toekomst eruit gaat zien en wat de effecten zijn voor administratieve werknemers. Wél weten we dat de robot voornamelijk repetitieve taken kan overnemen en specifiek menselijke vaardigheden steeds belangrijker worden. Aandacht geven aan onderstaande vaardigheden (zie plaatje) is essentieel!

In de ochtend verzorgde Deloitte een verdieping-uur. De deelnemers gingen met elkaar in gesprek om te kijken waar ze energie van krijgen. Als je dat weet, kun je daar aandacht aan geven en je eigen betekenisvolle toekomst vormgeven.

In de middag bogen de deelnemers zich in tweetallen over onderstaande vragen.

  • Wat wil je houden van deze periode van digitaal werken en wat kan absoluut niet gedigitaliseerd worden?
  • Welke veranderingen, qua digitalisering en robotisering zie ik? Hoe ontwikkelt je vak zich de komende jaren denk jij?

Veel dank aan de deelnemers voor hun flexibiliteit om de online ontdekkingstocht met ons aan te gaan. En aan Regina, Anouk en Gilda van Deloitte!

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK