Terug naar site

Slotbijeenkomst TechCrossOver

Wat doe jij dinsdagmiddag 12 juni? Dan vindt de slotbijeenkomst plaats van de vijfde TechCrossOver! De deelnemers hebben over zichzelf geleerd door te werken aan hun thema en inspiratie gekregen door vier verschillende 'kijkjes in de keuken'. De thema's waar zij deze editie aan hebben gewerkt zijn: Smart Shoulder, Gezonde werkhouding, Virtual reality, Omgaan met agressieve klanten en Bevlogen medewerkers.

De deelnemers en wij kijken er enorm naar uit, om leidinggevende en collega's van de deelnemers, experts op deze thema's maar ook geïnteresseerde die graag meer over deze facetten in organisaties willen weten, te mogen ontvangen!

Ben je erbij?

Meld je hier aan

TechCrossOver
De TechCrossOver is een samenwerking tussen technici van verschillende organisaties. 23 monteurs van 10 organisaties wisselen in vijf teams kennis uit over uitdagende vraagstukken.

Agenda van de dag
13.30 - 14.00: Inloop
14.00 - 16.00: Presentaties deelnemers
16.00 - 16.15: Afsluiting door Roelof Crevecoeur (Manager Netcare Liander)
16.15 - 17.15: Borrel

Tussen de presentaties door en natuurlijk de borrel kun je de andere aanwezigen leren kennen. Een mooie kans om met collega's van vergelijkbare organisaties het gesprek aan te gaan, je te laten inspireren en je netwerk uit te breiden.

Praktische informatie

Voor de eindpresentatie op dinsdagmiddag 12 juni van 14.00 tot 16.15 heet Alliander je van harte welkom op hun mooie kantoor in Duiven.

Adres: Kantoor Alliander, Dijkgraaf 4, Duiven
Datum: 12 juni 2018
Tijd: van 14.00 tot 16.15, inloop vanaf 13:30
Voor wie: leidinggevenden, (oud-) deelnemers aan CrossOver en andere geïnteresseerden!

Tot dan!

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK