Terug naar site

Slapen na een nachtdienst doe je zo!

Het CrossOver team wat zich bezig heeft gehouden met het "Werken in de nacht" heeft tijdens de eindpresentaties vrijdag 30 november bij Engie, in stijl (lichten uit, zaklampen aan) de resultaten gepresenteerd van het project van afgelopen maanden. Het team bestond uit Gerjo (Alliander), Jochem (Enexis), Rob (Alliander) Saco (VodafoneZiggo) en Esther (CrossOver).

Er is een ToolBox powerpoint presentatie ontwikkeld over het "Werken in de nacht" die symbolisch is overhandigd aan de aanwezige teamleiders. We nodigen iedereen uit om een toolbox over dit thema te organiseren binnen jullie eigen organisaties.

Daarnaast is er een filmpje gemaakt met de belangrijkste inzichten rondom dit thema. Als laatste hebben we CrossOver zonnebrillen gedrukt die opgezet kunnen worden op de weg terug van een nachtdienst naar huis, om te voorkomen dat het ochtendlicht de hersenen te veel een signaal geeft dat je wakker moet worden. Terwijl je bij thuiskomst juist moet gaan slapen. Mocht je graag ook zo'n CrossOver-zonnebril willen ontvangen laat het ons vooral weten! Je eigen zonnebril opzetten kan natuurlijk ook. Mail naar marlous@projectcrossover.nl.

Wil jij meer weten over de eindpresentaties bij Engie en informatie over de andere thema's? Klik hier.

Deze Tool-kit staat ook in de kalender 2020 ''Vitaliteit kent geen tijd'', initiatief van de WENB. Check hier de digitale versie of mail marlous@projectcrossover.nl als je nog een kalender wilt ontvangen!

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK