Terug naar site

Skills corona tijd handig voor energietransitie

Een paar weken geleden lijkt inmiddels al weer heel ver weg, maar niet voor niks was ook bij ons het overkoepelende thema van de TechCrossOver najaar 2019 de Energietransitie! In samenwerking met de WENB en House of Skills werd hard aan verschillende thema’s gewerkt en hebben we een aantal bevindingen uitgewerkt in een infographic (scroll naar beneden of download via de button)

''Energietransitie moet ook in corona tijd door!''

Door de corona crisis vallen projecten in de energiesector stil of lopen gevaar om binnenkort niet meer verder te kunnen. Het blijft natuurlijk ontzettend belangrijk dat we zoveel mogelijk werk in deze sector gewoon kunnen laten doorgaan, en daar zijn vele bedrijven en branches dan ook hard voor aan het werk achter de schermen. Dat de technische vakmensen ontzettend belangrijk zijn, wisten wij natuurlijk al maar nu ook héél Nederland!! Mooie commercial van Techniek Nederland om de mannen en vrouwen in de techniek een hart onder de riem steekt.

Skills energietransitie

Wat o.a. blijkt uit de deelnemers van het EnergietransitieCrossOvertraject '19 (met +475 jaar ervaring!) dat skills als samenwerken en communiceren het meest belangrijk gaan zijn voor deze transitie. Twee dingen weten we zeker;

> door deze gekke periode weten de technische vakmensen in ieder geval nog beter samen te werken (namelijk ook op afstand)

> krijgt iedereen echt een boost in de communicatie-skill, want we leren nu allemaal nog beter communiceren met elkaar zowel offline als online!

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK