Robots nemen de Soft-skills niet over!

De eerste dag van de Administratieve CrossOver zit erop. We waren te gast op het hoofdkantoor van Deloitte op de 14de verdieping met uitzicht over Amsterdam. Deze eerste dag stond in het teken van kennismaken en vooral een kijkje in MY future of work. Want hoe de toekomst er precies uitgaat zien, dat weten we niet. Wél weten we dat de robot de soft-skills niet gaat overnemen, deze worden dus steeds belangrijker.

Soft-skills: Kritisch denken - Communicatie - Samenwerken - Creativiteit

Naast deze vaardigheden die belangrijk zijn in Your Future of work, hebben de deelnemers gekeken waar zij energie van krijgen. Want als er tijd vrijkomt doordat de robot de repetitieve taken overneemt, kun je die tijd maar beter zo waardevol mogelijk besteden!

Bij Deloitte liet Regina Ter Bruggen (Senior Executive Assistent Deloitte) ons zien hoe je je standaard taken pakket zélf kan veranderen (#armpjedrukkenhoortdaarookbij). Gevolgd door een interactie workshop van Tom Marshall (Award-winning speaker). Hij gaf een aantal oefeningen om helder te krijgen waar je in leven mee bezig wilt zijn. Als je dat weet, kun je daar aandacht aan geven en je eigen betekenisvolle toekomst vormgeven!

Bedankt aan alle deelnemers voor hun inzet deze eerste dag, we kijken ernaar uit jullie weer te zien op donderdag 31 oktober bij Attero te Apeldoorn. En bedankt Regina en Tom voor jullie inspirerende woorden, catering & techniek voor de goede zorgen en Gilda van Rooijen voor het mogelijk maken van deze dag!

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK