Primeur: met experienced professionals

Op 15 januari is de nieuwe CrossOver van start gegaan. Deze editie doen maar liefst 13 organisaties mee aan dit samenwerkingsproject. 24 young en experienced professionals uit de energie, afval, netwerk en watersector gaan samen aan de slag. Ze werken aan vijf uitdagingen die in alle sectoren spelen: Slimme Radicale Oplossingen, Generatiemanagement, Klant = Koning, Leiderschap van de Toekomst en Big Data.

Voor de eerste keer zijn er ook drie ‘mix’ teams, waarbij young professionals direct gaan samenwerken met experienced professionals. De professionals werken bij verschillende bedrijven: Afvalzorg, Alliander, Brabant Water, Cyclus, Enexis, Evides, Oasen, PWN, Tennet, Twence, Vitens, Waterbedrijf Groningen en Westland Infra.

Al deze bedrijven hebben te maken met dezelfde uitdagingen: zoals hoe zorgen we dat medewerkers (nog) klantgerichter worden, hoe ziet het leiderschap van de toekomst eruit en hoe kunnen we de verschillen tussen de generaties optimaal benutten? Daarnaast is het ook belangrijk om nieuwe kansen te zien en te creëren, zoals bij Big Data en radicale trends die spelen.

Deze groep van bedrijven uit de energie – en nutssector heeft besloten om niet ieder het wiel opnieuw uit te vinden, maar om over de grenzen van de bedrijven heen te kijken. Zo wordt de kennis gedeeld, en ontstaan er nieuwe initiatieven. Dit is zowel leerzaam voor de deelnemers én nuttig voor de bedrijven.

Op dinsdagmiddag 8 maart is er een co-creatiesessie met experts uit de verschillende bedrijven. Op 26 mei 2016 presenteren de deelnemers hun resultaten. De bijeenkomsten vinden plaats bij de WENb/WWb.

Wilt u op de hoogte blijven, een bijdrage leveren of aanwezig zijn bij de expertbijeenkomst? Mail dan naar Josje Damsma op: josje@projectcrossover.nl

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK