Terug naar site

Nutsbedrijven in 2050 zijn….

‘’Wat voor structuur heeft het ideale team van het nutsbedrijf van 2050?’’ Hoe zorg je ervoor dat je als organisatie zonder enig idee wat je in toekomst gaat tegenkomen, dat je wel kunt blijven bewegen maar daarin wel de wendbaarheid behoud?

Kunnen we hier überhaupt wel een antwoord op geven?

Tijdens de CrossOverAcademy voorjaar 2018 is een team van vijf ambitieuze deelnemers aan de slag gegaan met het thema ‘’Wendbare organisaties’’.

Ze leerde elkaar kennen, en ook steeds meer zichzelf kennen. Leerde vele en diverse tools maar waren ook strevers die aan het einde van dit traject met een concept op tafel wilde komen.

We kunnen niet in de toekomst kijken en dus ook niet voorspellen. Maar we moeten effectief blijven werken ook al weten we niet waarheen we werken. Hiervoor zijn randvoorwaarden dat we kennis loskoppelen van personen maar toegankelijk maken voor iedereen (in een database) en de verbinding houden door makkelijker in contact te blijven met elkaar.

Hoe doen we dat dan?

Bedankt voor jullie idee, input, enthousiasme en aanwezigheid!

Liona Kuikhoven (Alliander), Martin Bac (AVR), Rachel Marty (Enexis), Jack Mens (Meerlanden) en Justin Langhout (Vitens).

Benieuwd waar de andere deelnemers aan hebben gewerkt?

Check hier de resultaten: Efficiënter werken door digitalisering & Cyber Security

En ga voor meer foto's naar onze FB-pagina.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK