Mooie eindpresentatie TechCrossOver 2017! 

Wat een energie tijdens de eindbijeenkomst van de TechCrossOver! Na 4 maanden hard werken hebben technici van meer dan 10 organisaties hun eindresultaten aan de 70 aanwezigen gepresenteerd bij VodafoneZiggo in Utrecht. Er zijn waardevolle contacten gelegd voor verdere uitwerking van de projecten en bovenal was het erg mooi om de persoonlijke vooruitgang te zien van de technici.

Lees hieronder meer over de inhoud van de projecten en denk mee! Ken jij iemand die de teams verder kan helpen? Of vind jij een van de ideeën ook nuttig voor jouw bedrijf?

Innovatieve manieren van leren

Leren van elkaar is ongelofelijk waardevol, maar krijgt vaak nog te weinig aandacht en waardering binnen organisaties. De teamleden ontwikkelden daarom een stappenplan om mentorprogramma’s beter op de kaart te zetten. Dit verwerkten ze in een film, die organisaties inspireert om meer te investeren in de mentor van de toekomst. Deel jij deze uitkomst voor meer waardering voor mentoren?

Veilig werken

De gedeelde uitdaging voor dit team lag in het veilig werken langs de weg als je ergens maar 10 minuten hoeft te zijn. Het team ontwikkelde een informatieve flyer, met een helder stappenplan hoe je veilig kan werken langs de weg tijdens kortdurende storingen. Deze kunnen monteurs ophangen in hun bus. Nu kunnen technici deze flyer ophangen in de bus, en hebben ze alle benodigde informatie in één oogopslag bij elkaar. Deel deze uitkomst in jouw netwerk zodat anderen ook gebruik kunnen maken van deze poster!

Tekort aan technisch personeel

Het team heeft een reclamecampagneposter ontwikkeld om toekomstige monteurs te enthousiasmeren voor het vak. Daarnaast hebben zij de deelnemende organisaties geïnspireerd om samen op te trekken in een gezamenlijke campagne. Deel deze campagne in jouw netwerk om andere organisaties ook bewust te maken van de mogelijkheden tot samenwerking!

Lees hier meer over het projectteam: www.projectcrossover.nl/tekort-technisch-personeel

Materiaalkennis

Het team heeft een applicatie uitgedacht die ondersteuning biedt bij calamiteiten door aan te geven hoe 'juist' te handelen en tegelijker inzicht geeft in (onbekende) materialen die door je eigen of andere nutsbedrijven worden gebruikt. Ken jij organisaties waarvoor deze app nuttig is? Deel het in je netwerk!

Benieuwd naar de persoonlijke ontwikkeling van de technici? Lees deze interviews!

Adrie Verhoeven (Brabant Water)

Wouter Thomassen (Alliander)

Rob Broeders (Enexis)

Tijdens de eindpresentatie kon iedereen zijn ideeën en bijdrage geven aan de projecten. Wil jij als bedrijf meedenken? Heb jij zelf nuttige informatie die je wilt delen? Neem dan contact met ons op en wij linken je aan de juiste persoon.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK