Marlous gaat het CrossOverteam versterken! Benieuwd? Lees hier meer!

In het kort over mij!

Ik ben geboren in Eindhoven en daarna heb ik ruim tien jaar in Sneek gewoond. Vanaf daar ben ik naar Amsterdam vertrokken om te studeren. Inmiddels woon ik twee jaar samen en we zijn nog lang niet van plan Amsterdam te verlaten. Al vanaf jongs af aan sta ik meerdere keren per week op het hockeyveld om mezelf te blijven verbeteren maar vooral ook om ultiem te genieten van de eerste, tweede en derde helft.

Wat is je werkachtergrond?

Na de opleiding Media Informatie Communicatie ben ik verder gaan studeren op het communicatievakgebied. De dag dat ik mijn master Communicatiewetenschappen inleverde, begon ik aan diverse toffe projecten bij Amsterdam Marketing. Inmiddels ben ik twee jaar afgestudeerd en heb ik mijzelf voornamelijk verder ontwikkeld op het gebied van marketing en events.

Wat ga je bij CrossOver doen?

Als programmamanager word ik verantwoordelijk voor de gehele productie van de CrossOver events en zal ik het aanspreekpunt zijn voor alle betrokkenen zowel intern en extern. Daarnaast zal ik een rol gaan spelen op het gebied van marketing en communicatie om meer bekendheid van CrossOver te genereren en het engagement te vergroten bij de huidige doelgroepen.

Met welke organisatie zou jij nog eens willen samenwerken?

Zonder nog specifieke voorkeur voor een branche vind ik het interessant om met internationale/buitenlandse organisaties te werken om buiten Nederland ook events/sessies/workshops te organiseren.

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Een last-minute geboekte vakantie waar ik acuut m’n koffer voor moet inpakken, met enigszins tien minuten stress omdat ik dit zelf altijd tot in de puntjes voorbereid. En ongetwijfeld voor een overheerlijke hamburger (wellicht spreek ik uit ervaring...)

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK