Terug naar site

Interview Wouter Tomassen, Alliander

Wat heeft Wouter tijdens CrossOver geleerd?

Wouter Tomassen (Alliander) heeft meegedaan aan de TechCrossOver najaar 2017 in het team 'gezond en veilig werken'.

Wat heb jij tijdens CrossOver over jezelf geleerd?

Ik ben van mezelf niet iemand die veel praat, maar door de goede teambegeleiding voelden we ons allemaal op ons gemak om uit onze comfort zone te stappen. Zo heeft iedereen op zijn eigen manier bij kunnen dragen. Onze mening over de inhoud van de flyer werd goed opgepakt en wij zijn nu echt zelf verantwoordelijk voor het eindresultaat, dat vind ik heel leuk om te zien.

Wat vond je van het werken in een team?

Het was leerzaam om de andere organisaties beter te leren kennen en te weten wat de andere monteurs in hun werk doen. We hebben heel goed met elkaar samengewerkt en konden tijdens de sessies open met elkaar sparren. We bleven tussen de bijeenkomsten door op de hoogte van elkaar via de app, wat makkelijk is als je allemaal verschillende werkritmes hebt.

Ben je tijdens CrossOver op nieuwe ideeën gekomen?

Voor mij komt het werken langs de weg niet vaak voor, maar voor de andere jongens uit het team is het dagelijkse realiteit. Ik heb me goed kunnen inleven in het onderwerp en kan deze kennis nu ook mee terug nemen naar mijn eigen organisatie om dingen anders aan te gaan pakken. Ik heb veel praktijkvoorbeelden gehoord en kan dus echt iets zinnigs zeggen over dit onderwerp.

Hoe kijk je terug op het traject?

Ik heb een hele leuke tijd gehad tijdens CrossOver en veel geleerd. Ik ben erg tevreden over de inhoud van het traject en hoe het is opgezet. Het was voor mij een nieuwe ervaring om op deze manier over een probleem na te denken en goed om dit te doen met monteurs van andere organisaties.

Meer informatie over het project waar Wouter met zijn team aan heeft gewerkt: www.projectcrossover.nl/veilig-werken

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK