Terug naar site

Interview Jack Mens

Teamleider bij Meerlanden

Hoe ervaart Jack CrossOver tot nu toe? Lees het hier!

Wat vond je van de tweede bijeenkomst van CrossOver?

Bij CrossOver kom je vanuit een andere achtergrond bij elkaar waarbij je probeert het gemeenschappelijke te vinden. De context maakt dat je allemaal energie krijgt om iets te verbeteren en stappen te maken.

Wat hielp je in het proces?

Wat heel erg helpt is de omgeving. Zoals vandaag bij CrossOver thuis in het gebouw van het Tropenmuseum in Amsterdam. Door de klassieke uitstraling van het gebouw in combinatie met de bruisende bedrijvigheid binnen krijg je het gevoel dat er ruimte is om na te denken. Het is anders dan ik gewend ben. Mijn normale werkomgeving is zakelijk, maar dit is losser en vrijer: er is ruimte om na te denken en je uit te spreken.

Wat vind je van de rol van de CrossOver teamcoaches?

De teamcoaches stellen de goede vragen, geven richting en bieden ruimte. Het valt op dat we allemaal van verschillende bedrijven zijn (een afvalbedrijf, energiebedrijf, netbeheerder, waterbedrijf), maar dat we in het proces merken dat er genoeg verschillen zijn om elkaar uit te kunnen dagen en dat er ook genoeg overeenkomsten zijn om elkaar te vinden op gemeenschappelijke onderwerpen.

Kun je daar een voorbeeld van geven?

We zijn nu bezig met het onderwerp 'Medewerker van de toekomst'. We kwamen er achter dat Enexis daar bijvoorbeeld al een traject voor is ingegaan. Daar kan ik weer van leren en tegelijkertijd kunnen wij feedback geven op de implementatie van het traject binnen Enexis. Van dat proces leren wij allemaal.

In 1 zin, wat neem je mee uit deze dag?

Berust niet in hoe het is!

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK