Interview Jaap Pronk, AVR

Jaap deed mee aan de CrossOverAcademy najaarseditie 2017 in het team 'Utility company of the future'. Benieuwd wat hij meeneemt uit CrossOver? Lees het hieronder!

Hoe kijk jij terug op CrossOver?

Als een traject waar ik veel geleerd heb. We hebben nuttige tools gekregen waar ik in mijn werk ook weer mee aan de slag kan. Je start natuurlijk met een onbekende groep, maar we zijn echt een hechte groep geworden. Doordat we zo snel goed met elkaar konden samenwerken, hebben we uiteindelijk ook een mooi idee weten te realiseren. Dat had ik niet verwacht in zo'n korte tijd.

Heb je geleerd wat je wilde leren tijdens het traject?

Absoluut. Ik wilde weten hoe het zou gaan als ik een keer meer de leiding zou nemen, in plaats van op de achtergrond te staan. Als voorzitter van het team is dit voor een heel groot deel gelukt. Wel wil ik nog blijven leren in delegeren, want dit gaat niet vanzelf bij me..Al met al heeft de groep me wel heel positieve feedback gegeven op hoe ze mij als voorzitter hebben ervaren, dus daar ben ik blij mee!

Denk je dat je de dingen die je hebt geleerd ook mee zal nemen in je werk?

Ja dat denk ik wel. Ik zal me voortaan in besprekingen wel meer kenbaar maken, waar ik normaal gesproken altijd afwacht. Ik zie nu al dat ik dit anders doe dan voorheen in overleggen die ik tijdens CrossOver op mijn werk heb gehad. Ik zie er dus nu zeker al wel de profijten van in, dat is iets moois.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK