Interview

Femia van Stiphout, Enexis

Femia deed mee aan de CrossOverAcademy najaarseditie 2017 in het team 'Geluk/wellbeing in je werk'. Wij vroegen haar hoe ze CrossOver heeft ervaren!

Hoe kijk jij terug op het CrossOvertraject?

Ik heb het echt als superleuk ervaren. Ook omdat je met zoveel verschillende mensen samenwerkt uit andere organisaties. Stiekem ben ik trots op wat we samen hebben bereikt en hoe ver we hiermee zijn gekomen in korte tijd.

Ons idee sluit ook goed aan bij verschillende initiatieven die al lopen dus ik zie het ook nog wel verder landen binnen de organisaties.

Heb je de dingen geleerd die je wilde leren?

Ik ben wel heel bewust met een bepaald doel aan de slag gegaan. Het liefst wilde ik leren om eerst goed naar anderen te luisteren voordat ik mijn eigen mening op tafel leg. Maar ik merkte in het begin heel erg in onze CrossOvergroep dat ik met meer afwachtende mensen samen ging werken, daarom gebeurde er toen niet zoveel. Terwijl als ik dan wel wat zei, hadden de anderen daar ook wat op te zeggen en dat bracht dan ook wel weer dynamiek. Ik wilde dus eigenlijk veel meer vragen in plaats van mijn mening geven, maar ik heb geleerd tijdens CrossOver hier meer balans in aan te brengen.

Denk je dat je na CrossOver mensen uit andere organisaties ook eerder benadert als je ergens tegenaan loopt?

Jazeker. Ik doe dit sowieso graag met andere partijen als Alliander en Stedin bijvoorbeeld, maar juist ook de commerciële partijen zijn interessant vanwege hun andere kijk op dingen. Ik bel ze in de toekomst zeker nog eens op en we kunnen ook nog wel eens een borreltje drinken!

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK