Terug naar site

Interview alumnus Gerben Feskens, Enexis

Gerben heeft deelgenomen aan de voorjaarseditie 2017 van de TechCrossOver.

Waarom deed jij mee aan CrossOver?

Vaak vind ik dit soort extra dingen wel leuk om te doen, even iets anders dan je dagelijkse werk. Daarnaast had ik gehoord dat je tijdens CrossOver echt een kijkje in de keuken kan nemen bij andere bedrijven en dat sprak me ook aan, leuk om iets meer te weten te komen daarover!

Heb je de dingen die je wilde leren ook daadwerkelijk geleerd en kan je hier misschien een voorbeeld van geven?

Belangrijkste voor mij was eigenlijk om eens bij andere bedrijven te kijken hoe het daar nou gaat. Echt te leren waar andere bedrijven mee bezig zijn, dit is wel gelukt. Ik vond de rondleiding bij Twence in de fabriek bijvoorbeeld indrukwekkend.

Daarnaast heb ik geleerd dat er veel overeenkomsten zitten in de problemen binnen de nutssector, zoals bijvoorbeeld het gebrek aan oude materiaalkennis. Mooi om daar met collega’s eens mee aan de slag te gaan.

Ga je de oplossing van jouw thema ‘Materiaalkennis’ verder brengen binnen jouw organisatie?

Het lijkt me wel heel leuk ja, ik denk echt dat we hier iets aan kunnen hebben! Er was ook een meneer van Ziggo heel geïnteresseerd tijdens de eindpresentatie, dat geeft je wel goede moed dat we hier iets mee kunnen.

Zou je CrossOver aanraden aan collega’s?

Ja sowieso, ik heb het naar mijn zin gehad!

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK