Terug naar site

Interview Adrie Verhoeven, Brabant Water

Wat heeft Adrie van CrossOver geleerd?

Adrie deed mee aan de TechCrossOver najaar 2017 in team 'Materiaalkennis. Wij vroegen hem wat hij van het traject vond.

Waarom heb je aan CrossOver meegedaan?

Ik wil mezelf graag blijven ontwikkelen, dus toen ik de oproep van CrossOver zag op ons intranet heb ik me aangemeld. Ik moet zeggen dat het heel anders was dan ik had verwacht. Ik dacht dat we meer in zouden gaan op nieuwe technieken en materialen, maar we zijn dus zelf aan de slag gegaan met een vraagstuk. Dit was voor mij dus even omschakelen, maar hoe langer ik in het project zit hoe leuker ik het vind.

Wat vond je leuk aan CrossOver?

We kwamen met monteurs bijeen vanuit alle hoeken van het land en je kent elkaar totaal niet. Het is dus even aftasten en aan elkaar wennen, maar met elke bijeenkomst leer je elkaar beter kennen. Ik heb veel geleerd van de andere jongens en hoe zij binnen hun organisaties werken. Bij elke bijeenkomst hebben een kijkje in de keuken gekregen van een bedrijf binnen de sector. Zo leerde ik meer over gas, elektra en andere waterbedrijven. Het hoogtepunt voor mij was de rondleiding bij de 3D Makers Zone in Haarlem, daar waren we te gast bij PWN. Hoe ze hier bezig zijn met innovatie is echt mooi om te zien.

Wat heb je over jezelf geleerd?

Ik ben van mezelf niet iemand die graag voorop loopt of het voortouw neemt. Toch zou ik nu ook dingen binnen mijn bedrijf willen veranderen en dan heb ik veel aan de technieken en manier van werken die we bij CrossOver hebben geleerd. Ik weet nu hoe ik zoiets aan kan pakken en zou hier nu een eerste aanzet in willen geven. Hier ben ik dus wel in gegroeid.

Wat zou je mee terug willen nemen naar je bedrijf?

De app die wij hebben uitgedacht zou ik in een iets andere vorm ook in mijn werk kunnen gebruiken. Wij werken in een zelfsturend team van 5 personen en we zien elkaar niet vaak. Het is handig om van elkaar op de hoogte te blijven via een app en daarin alle gegevens en informatie op te kunnen slaan. Zo gaat de kennis die er is binnen het team niet verloren en kun je snel bepaalde informatie die je nodig hebt achterhalen. Een mooie uitdaging voor ons team om hiermee aan de slag te gaan!

Wil je meer weten weten over het project waar Adrie aan heeft gewerkt? Bekijk de site:

www.projectcrossover.nl/materiaalkennis

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK