Help CrossOver creatieve oplossingen te testen!

We willen je vragen om met ons mee te denken over twee concepten om het werk-naar-werk in techniek systeem te verbeteren. Denk je mee?

CrossOver zet zich in om innovaties te ontwikkelen voor de krapteberoepen in de technische sector. Juist nu er veel kansen liggen om aan de slag te gaan met zij-instromers (met technische affiniteit) willen we technische bedrijven erop te attenderen dat er een onderbelichte doelgroep is die geïnteresseerd is en wil investeren in een toekomst bij hun organisatie.

Uit onderzoek blijkt dat werkgevers bij technische organisaties vaak geen duidelijk beeld hebben van wie er bedoeld wordt met een 'zij-instromer' en hoe ze deze het beste kunnen onboarden. Wanneer de match niet succesvol blijkt, ligt er weerstand op de loer om met deze doelgroep aan de slag te gaan. Wij hebben een speelse oplossing ontwikkeld om hier verandering in te brengen! Met de apps die wij hebben ontwikkeld toets je als werkgever op speelse wijze je kennis over zij-instromers en zoek je naar de beste match voor jouw organisatie.

Help jij ons met jouw feedback op deze apps? We kijken uit naar reacties uit het werkveld en staan open voor tips. Met jouw hulp maken we de technische sector spelenderwijs aantrekkelijk én vinden jullie het technische talent waarvan jullie nog niet wisten dat ze er zijn!

Ben je al nieuwsgierig?
Het testen van het prototype kan geheel in je eigen tempo en tijd en duurt circa 15 minuten (inclusief enquête).
Kies 1 van de 2 prototypes op:

Belangrijk is het invullen van de vragenlijst, deze volgt eind van de prototype (of klik hier)
*De app werkt niet op mobiel, open deze op je desktop. Past de app niet op je scherm? Verklein hem met de toetscombinatie CTRL/Appeltje + -
NB: Testen kan t/m 20 januari

Heb je vragen? Stuur gerust een berichtje aan: kirstenbedner@gmail.com

Starters4Communities is een praktijkgericht trainingsprogramma voor sociaal ondernemerschap. Wij nemen deel aan dit trainingsprogramma en als onderdeel daarvan buigen we ons over het arbeidstekort binnen de technische sector.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK