Heerlijke tweede dag TechCrossOver

De tweede dag is een relaxte dag. Je kent je teamcoach en je groepsgenoten, je hebt de eerste stappen gezet in je thema en je weet al meer wat je kan verwachten. Na een aftrap in de hal met het welkom van Ivo Jooren van Enexis gingen de groepen uiteen en aan de slag met hun thema's: Kennisdeling technici, Binden monteurs en technici, Nachtdiensten, Technicus van de toekomst en Binden en ontwikkelen van monteurs (groep teamleiders).

Aantal hoogtepunten van de dag:
- De groep monteurs die werken aan het thema ''Binden technici'' gingen samen aan tafel met de groep teamleiders op ditzelfde thema. Hoe kunnen we monteurs binden en hoe denken teamleiders om monteurs en technici te binden? Mooie input die ze naast de interviews met collega's kunnen gebruiken voor hun eindpresentatie.

- Een toffe rondleiding in vijf diverse groepen zodat we ook andere collega's leren kennen, kennis delen en natuurlijk meer weten over het station van Roosendaal. Een mooie afsluiter van de dag (helaas mochten we geen foto's maken).

- Touwtrekken!! Hoeveel energie geef jij? 100%? 80%? 120%? CrossOver kan je vertellen, bijna iedereen ging volle bak! Heerlijk even buitenspelen na een volle dag werken aan je thema.

- Een smartphone workshop werd gegeven Nico Brons aan de groep ''Technicus van de Toekomst''. Daar gaat iets gebeuren met foto's!

En natuurlijk is er nog veel meer besproken en gedaan! We gaan niet alles verklappen. Benieuwd naar de ideeën en oplossingen voor bovengenoemde thema's? Je bent meer dan welkom bij de eindpresentatie 30 november. Klik hier voor de informatie en hoe je je kan aanmelden.

Wij danken Enexis Roosendaal en met name Rinus voor de goede zorgen en organisatie.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK