Terug naar site

Heb jij werkvoornemens?!

In 2018 zijn weer twee TechCrossOver traject gehouden en daarmee hebben wij veel kennis vergaard. Het CrossOverteam maakt jaarlijks kennis met ruim 50 monteurs en zo komen we veel te weten over hun werk en problemen waar ze tegen aanlopen. Wij willen deze kennis uiteraard graag met iedereen delen. Dit hebben wij kort samengevat in vijf voornemens. Deze voornemens zullen monteurs en technici helpen hun werk in het jaar 2019 leuker en makkelijker te maken! Wie wil dat niet?

Vijf voornemens:

  1. Complimenten zijn niet alleen belangrijk om te krijgen van je leidinggevende maar ook van collega’s. Spreek je waardering naar elkaar uit. Geef je collega’s eens per week een compliment!
  2. Organiseer een meeloopdag op je werk! Laat aan jou familie/vrienden zien wat jij allemaal uitspookt op je werkdagen, dan begrijpen ze het wanneer je soms moe of juist voldaan van je werkdag thuis komt.
  3. Lees de tips uit de Toolbox ‘’Werken in de Nacht’’. (Klik hier) Weet wat erbij komt kijken als je nacht/storingsdiensten hebt.
  4. Gebruik je CrossOver netwerk. Deel kennis en tips met collega’s van andere bedrijven of stel elkaar eens vragen. Niet altijd opnieuw het wiel zelf uitvinden.
  5. Last but not least: Plan een afspraak in met je teamleider. Wacht niet tot het einde van het jaar!

Neem contact op met CrossOver als je meer wilt weten, over bovenstaande of over totaal andere thema's, onderwerpen, actualiteiten, etc. Met onze ervaring en netwerk kunnen wij veel vragen beantwoorden of jouw koppelen aan de juiste persoon bij het juiste bedrijf! Niet geschoten is altijd mis.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK