Terug naar site

Geslaagde eindpresentatie MonteursCrossOver!

24 technische talenten uit 11 verschillende Nederlandse energie-, water- en afvalbedrijven werkten de afgelopen maanden samen aan innovatie. Het team dat bijvoorbeeld met het vraagstuk ‘Hoe creëer je ‘Eigenaarschap’ binnen een organisatie’ bezig is geweest, heeft de innovatieve teambeloning, van collega’s voor collega’s, ontwikkeld. Ze hebben de procedure voor deze beloning en de belangrijkste randvoorwaarden geformuleerd. De eerste beloningen zijn al uitgedeeld en met succes!

Eén van de talenten tijdens het traject: ‘Ik vind het leuk dat we met concrete oplossingen aan de slag te gaan, dan merk je dat je echt stappen kan gaan zetten om bepaalde dingen te verbeteren.

Andere initiatieven die voortkomen uit dit CrossOvertraject
De technici maken hun organisaties ook ‘toekomstproof’. Zo laten ze zien hoe je werknemers kunt voorbereiden op een loopbaan tot je 67ste. Ze hebben een informatieve website gemaakt voor monteurs, waarmee zij zich kunnen oriënteren op duobanen en waardoor ze worden gestimuleerd om in een vroeg stadium na te denken over eventuele omscholing. Daarnaast geven ze tips over hoe je een gezond eetritme kunt krijgen. Omdat monteurs veel nachtdiensten draaien, is dit erg belangrijk. Ook geven ze adviezen om stress op het werk te verminderen. De organisatie van de toekomst moet een organisatie zijn waarin de technische talenten (de ‘buitendienst’) en de mensen op kantoor (de ‘binnendienst’) elkaar weten te vinden. Daarom hebben ze een programma ontwikkeld voor het organiseren van meeloopdagen binnen de organisaties om de relatie tussen de binnen- en buiten te stimuleren.

Met veel genoegen kijken we terug op de eindpresentatie en het gehele traject van de MonteursCrossOver! Of het nou gaat om gezond werken, doorwerken tot je 67ste, binnen- versus buitendienst of eigenaarschap, er was continue veel energie en inzet. We willen alle betrokkenen bij CrossOver en in het bijzonder alle deelnemers bedanken voor hun uitgebreide inzet tijdens het CrossOvertraject! Wil jij meer weten over deze oplossingen? Laat het ons weten!

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK