‘’Er zijn meer overeenkomsten dan verschillen’’

Tijdens een CrossOvertraject en CrossOverdagen nemen alle deelnemers andere eye-openers mee. Aan de hand van de eerste dag kwamen onder andere deze reacties naar boven: ''Er zijn meer overeenkomsten dan verschillen'', ''Dat er meer in de toekomst verandert dan je denkt'' of ''Om er weer over te praten zet je toch wel weer aan het denken''. Een mooie start om deze dag mee af te trappen. Dinsdag 2 oktober was de tweede dag van de Administratieve CrossOver najaar 2018 bij Enexis in 's Hertogenbosch.

Magazine

Iedereen werkt in groepen van 3 á 4 personen aan het thema ''Werk van de Toekomst'', en maken met hun groep een artikel voor het online magazine. De naam van het blad is inmiddels geïntroduceerd en gecommuniceerd. En dat hebben we natuurlijk gelijk gecelebrate!

Admin&Go! - (W)ondersteuners

Behalve werken aan het artikel en kennis delen met je groep, is er ook een sessie gegeven door teamcoach Boyd over Storytelling. In een verhaal/artikel moeten bepaalde elementen naar voren komen zodat het niet alleen gelezen wordt maar de lezer de essentie van het verhaal ook kan onthouden. En dit klinkt natuurlijk makkelijker dan je denkt!

Workshop

Wat ook makkelijker lijkt, is het aangeven van je eigen grenzen. Hoe goed ben je hierin en wat doe je als iemand over je grenst gaat? Deze vragen kwamen naar voren in de workshop.

''Focus is about saying no'' - Steve Jobs

Informatiemarkt

Aan het einde van de dag werd het zogeheten raamwerk van de artikel door de groepen gepresenteerd. Deelnemers kregen de ruimte om feedback te verzamelen en te geven.
We zijn allemaal nieuwsgierig naar het eindresultaat! De derde en tevens laatste dag 13 november zal hier meer duidelijk over worden! Dan zijn we te gast bij Alliander in Duiven.

We bedanken locatie Enexis 's Hertogenbosch, Karen Smit voor het welkomswoord en natuurlijk weer alle deelnemers voor hun inzet!

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK