Energieke eerste editie nieuw project

De afgelopen zes weken hebben wij een vette wedstrijd georganiseerd waarbij drie technische teams elke week challenges gingen volbrengen, en daarmee laten zien dat zij een fit en energiek team zijn! Vorige week maken we de teams bekend op welke hoogte van het podium ze mogen gaan staan!

Het was een geslaagde eerste editie. Hoe we dit hebben gedaan in deze gekke tijd? Dit project is geheel corona-proof. Alle challenges konden volledig op afstand worden gedaan maar door het delen van challenges en het wedstrijdelement zorgde dit bij de deelnemers wel voor het teamgevoel!

We kunnen niet te veel vertellen over de challenges die ze hebben gedaan, want in het voorjaar ’21 gaan er weer drie technische teams de strijd aan. Bekijk hieronder de podiumplekken met nog een aantal leuke inzichten per team!

Nummer 3: Brabant Water

Begin oktober trapte we als eerst af met deze toppers! We maakte kort kennis met elkaar (digitaal) en zij volbrachten als eerste de allereerste challenge! Deze heren krijgen de meeste werkplezier van hun collega’s, vrijheid en uitdaging in hun werk. Waarom dit team fit en energiek hun werk kan doen?

''Ik heb veel plezier in mijn werk, geen dag is hetzelfde. Je komt veel verschillende dingen tegen, daar krijg ik veel energie van’'

‘’Ik ga elke dag met z’n naar me werk. Als leerling monteur leer ik veel nieuwe dingen, ook van mijn collega’s.’'

Bedankt Dennis, Denzel, Kai, Kevin en Rolf voor jullie inzet en natuurlijk ook bedankt voor het mede-organiseren aan teamleider Theo!

Nummer 2: Circulus Berkel

Met maar liefst negen personen ging dit team de strijd aan tegen de andere twee teams. Tijdens de startmeeting werd al duidelijk dat dit team veel humor heeft, want waardoor ze o.a. energiek hun werk kunnen doen is door goede koffie;)!

Wat gaat dit team komende tijd doen om meer energie te geven aan collega’s?

’'Ik ga al mijn collega’s een schouderklop geven, een compliment voor extra energie’’

‘’Ik ga volgende week langs de monteurs in het veld, leuk mijn gezicht laten zien, en met sinterklaar die eraan komt ook een gedicht uitdelen!”

En een teamlid zorgt voor lekkere gehaktballen en de ander vult aan met een goede pot mayonaise! Bedankt voor het meedoen en inzet Elbert, Edwin, Henri, Jan, Jos, Petra, Petra, Ronnie en teamleider Marten!

Nummer 1: Waterbedrijf Groningen

Alhoewel Circulus Berkel dit team op de hielen zat, wist het team uit het hoge Noorden deze eerste editie te winnen! Het team deed er alles aan om bonuspunten te pakken door de challenges dubbel te doen en actief mee te denken. Een challenge verzonnen door dit team zal daarom ook zeker worden meegenomen in de volgende editie...

Challenges bleven ook niet bij de deelnemers zelf, maar ook familie werd hier nauw bij betrokken!

''Om energiek en fit te kunnen werken moet je af en toe is even een break nemen, mijn vrouw en ik hebben vanmiddag een bezoek gebracht aan de sport boerderij bij ons in het dorp Tynaarlo . Daar hebben allerlei sport apparaten te huur , leek ons al jaren leuk om de Lopifit eens te proberen , maar het bleef er bij . Door de challenge de stoute schoenen vanmiddag aangetrokken en hierbij het resultaat van een sportieve en gezellige middag''

Bedankt voor jullie enthousiaste inzet Chris, Dennis 1, Dennis 2, Margriet (teamleider), Ronald & Tony.

Een groot applaus voor deze drie energieke teams voor hun inzet! Dit project is onderdeel van het Fit & Vitaal programma van de WENB, WWb | Mede mogelijk gemaakt door het Zilveren Kruis.

Wil jij met jouw team de volgende editie meedoen? Laat het weten marlous@projectcrossover.nl

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK