Terug naar site

Eindpresentaties CrossOverAcademy, ben jij erbij?

Op donderdagmiddag 7 juni vindt de slotbijeenkomst plaats van de 9de CrossOverAcademy! De deelnemers hebben in vier intensieve en leuke bijeenkomsten over zichzelf geleerd door te werken aan hun thema en inspiratie gekregen door verschillende 'kijkjes in de keuken', bij de drie Hosting Partners: AVR, Dunea en Afvalzorg. De thema's waar zij deze editie aan hebben gewerkt zijn: Efficiënter werken door digitalisering, Cyber Security en wendbare organisaties.

De deelnemers en wij kijken er enorm naar uit, om leidinggevende en collega's van de deelnemers, experts op deze thema's maar ook geïnteresseerde die graag meer over deze facetten in organisaties willen weten, te mogen ontvangen!

Ben je erbij?

Meld je hier aan

CrossOverAcademy
De CrossOverAcademy is een samenwerking tussen professionals van verschillende organisaties. In teams van 3 tot 6 personen ga je gedurende vijf dagen samen aan de slag aan een uitdagende vraagstuk waar jij en jouw collega's in werk tegenaan lopen.

Agenda van de dag
13.30 - 14.00: Inloop
14.00 - 16.15: Presentaties van onderzoek, ideeën en oplossingen door deelnemers
16.15 - 16.30: Afsluiting CrossOver
16.30 - 17.30: Borrel

Tussen de presentaties door en natuurlijk de borrel kun je de andere aanwezigen leren kennen. Een mooie kans om met collega's van vergelijkbare organisaties het gesprek aan te gaan, je te laten inspireren en je netwerk uit te breiden.

Praktische informatie

Voor de eindpresentatie op donderdagmiddag 7 juni van 14.00 tot 16.15 heet Afvalzorg je van harte welkom op hun mooie kantoor in Assendelft.

Adres: Afvalzorg, Nauerna 1, 1566 PB Assendelft​
Datum: 7 juni 2018
Tijd: van 14.00 tot 16.15, inloop vanaf 13:30
Voor wie: leidinggevenden, (oud-) deelnemers aan CrossOver en andere geïnteresseerden!

Tot dan!

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK