Terug naar site

Eindpresentaties CrossOverAcademy

Donderdag 7 juni was het zover. De laatste dag van CrossOverAcademy voorjaar 2018. Deze dag vond plaats bij Afvalzorg in Assendelft en daarom werd de dag ook afgetrapt met een presentatie en rondleiding over Afvalzorg met natuurlijk ook de uitkijk over het hele terrein. Wist je dat het kantoor gebouwd is op afval?

Na het speeddate met elkaar over het traject, persoonlijke ontwikkeling en wat we elkaar kunnen meegeven, gingen de teams nog even met de koppen bij elkaar. De laatste loodjes aan hun presentatie en powerpoint, prezi, filmpjes, posters noem maar op! Want om 14:00 in de middag was het zover. Tot nu toe een heerlijke relaxte en nuttige ochtend.

Fons (WML): ''Veel leuke en nieuwe mensen ontmoet. Wat mij goed is bijgebleven is de openheid van iedereen de eerste dag en het meteen kwetsbaar durven op te stellen.''

Na de lunch druppelde de gasten binnen en de relaxte sfeer werd gecombineerd met een gezonde spanning! Na het openen van de middag met onze energizer tool (Gefeliciteerd Luuk met deze overwinning!) trapte we af met de drie presentaties...

Na de presentaties gingen de teams uiteen om met zowel deelnemers van het traject als de aanwezigen expert te sparren over de implementatie en toepasbaarheid in de diverse organisaties. En toen was het natuurlijk tijd voor de uitreiking van hun certificaat en de afsluitende borrel!

Check onze FB-pagina voor meer foto's van deze middag!

Wij bedanken alle deelnemers, stakeholders en experts voor hun inzet, input en energie. En iedereen die ons heeft geholpen om er een geslaagde dag van te maken bij AVR, Dunea en Afvalzorg. Tot een volgende bijeenkomst!

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK