Eindpresentaties 26 juni bij WENB

Dinsdagmiddag 26 juni vindt de slotbijeenkomst plaats van de administratieve CrossOver! De deelnemers doen veel kennis op: over zichzelf en over hoe collega's hun werk aanpakken. Ze werken samen aan het thema: 'Administratief werk van de toekomst'.

De deelnemers en wij kijken er enorm naar uit, om leidinggevende en collega's van de deelnemers, experts op deze thema's maar ook geïnteresseerde die graag meer over deze facetten in organisaties willen weten, te mogen ontvangen!

Ben je erbij?
Meld je hier aan

Administratieve CrossOver
De Administratieve CrossOver is een samenwerking tussen administratief personeel van verschillende organisaties. 24 medewerkers van 10 organisaties wisselen in vier teams kennis uit over het thema en nemen tegelijkertijd een kijkje in de keuken bij 3 Hosting Partners: Enexis, Oasen en de WENB.

Tijdens de Administratieve CrossOver: kijken medewerkers samen hoe hun werk er in de toekomst uitziet en wat hun eigen rol zal zijn.

Agenda van de dag
13.30 - 14.00: Inloop
14.00 - 16.00: Presentaties deelnemers
16.00 - 16.15: Afsluiting
16.15 - 17.15: Borrel

Tussen de presentaties door en natuurlijk de borrel kun je de andere aanwezigen leren kennen. Een mooie kans om met collega's van vergelijkbare organisaties het gesprek aan te gaan, je te laten inspireren en je netwerk uit te breiden.

Praktische informatie

Voor de eindpresentatie op dinsdagmiddag 26 juni van 14.00 tot 16.15 heet de WENB je van harte welkom op hun mooie kantoor in Arnhem.

Adres: WENB in Arnhem, Utrechtseweg 310
Datum: 26 juni 2018
Tijd: van 14.00 tot 16.15, inloop vanaf 13:30
Voor wie: leidinggevenden, HR-managers, (oud-) deelnemers aan CrossOver en geïnteresseerden in het thema: 'administratief werk van de toekomst'!

Tot dan!

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK